ja mam aktualnie średnią 6,17 ale gram na tylko na CFD. Już 2 razy mnie wywaliło ze względu na zbyt niskie depo, ale za każdym razem po wymuszonej sprzedaży ponawiam ruch i dokupuję, zwykle o 50% akcji mniej. Kiedyś się w końcu odkuję, może na emeryturze, ale to nastąpi.
Dzięki za wsparcie moralne dla wszystkich początkujących. Spuściłam śmieci, jak loosa przekroczyły, odkupiłam za 7,08, poszło po 7,28, kupiłam po 7,05 żeby odrobić resztę. Miało się odbić.
Do dziś myślałam, że ja taką blondynką jestem, że z tym siedzę a tu 35. No no dzięki, jesteście słodziutcy :*
Dnia 2012-04-03 o godz. 20:16 ~fan gtc napisał(a):
> 35 zeta będzie za max 2 lata. Amen
Dnia 2012-04-03 o godz. 20:16 ~fan gtc napisał(a):
> 35 zeta będzie za max 2 lata. Amen @ Zeta 3.05 zlotych , bedzie za max 2 lata . Amen ......
z pewnoscia tych co beda czekac na lepsza cene jest duzo
gorzej bo nie dosc ze umoczony to nie mam zamiaru wchodzic jeszcze bardziej a zreszta nie mam kasy na nowa emisje no i co mam zrobic? gtc znowu nurkuje gomać
jak nie jest jak jest ? na walnym bedzie tylko przyklepanie
bez nowej emisji gtc lezy i kwiczy ma w tym roku 1mld do splacenia wiec skad wezmie kase z tacy?
zastanawia mnie tylko kto sie wysypuje? moze ofe pocztylion? w ubieglym roku sprzedal 1/3 posiadanych papierow tj. ok 10 mln !
No tak adamus dla ciebie sprawa prosta...może bys tak jako doradca zatrudnił sie w GTC? heh twoj przedmowca ma rację sypie ktoś niemiłosiernie ...widać strasznie zainteresowany jest nową emisją..... moze poprostu brak mu optymizmu co? ;)