• Co jest grane? Autor: ~Arwena [77.253.142.*]
    Jak to mówią na giełdzie nie wszystko jest takie na jakie wygląda. Może zachowanie kursu wczorajsze, dzisiejsze ma Nam mówić : z Nigerii nici My wiemy wcześniej dlatego kurs nie rośnie: A rzeczywistość jest zgoła inna.
  • Re: Co jest grane? Autor: ~sicC [87.206.13.*]
    wujek sicC radzi- widzę dzisiaj 2 złote :-)

(post napisany przy kursie 1,89)
  • Re: Co jest grane? Autor: ~vok [195.216.117.*]
    Panowie. Nie ma co się zbytnio zastanawiać, info będzie jakie będzie. Nawet w przypadku negatywnego kurs zjedzie sobie konkretnie ale niebawem nowe infa z Ukrainy i wyniki za I kwartał (pierwsze na plusie). Fundamentalnie nic się nie zmieni zatem moja taktyka jest taka: złe info - sprzedaję wszystko i odkupuję niżej więcej akcji. Dobre info - idę zapalić cygaro.
  • Re: Co jest grane? Autor: ~tytus 121 [89.126.27.*]
    słabo to wygląda-niestety-jak narazie.
  • Re: Co jest grane? Autor: gary77 [83.16.82.*]
    Pytanie tylko czy tak to wygląda czy ma tak wyglądać.
  • Re: Co jest grane? Autor: ~tytus 121 [89.126.27.*]
    gary ja bym tu akurat nie dodawal teorii takiej.poprostu nic większego moim zdaniem dzisiaj nie kupuje a wykruszają się te ryby które jednak mają obawę o niepowodzenie(w jakimkolwiek można to nazwać) efektu dnia końcowego marca.dzien się jeszcze nie skończył.a nawet tydzień hahaa pozdr.
  • Re: Co jest grane? Autor: ~eves [79.162.210.*]
    dobre pytanie:)
  • Re: Co jest grane? Autor: ~Rozsądny [109.197.100.*]
    Jakby roslo to byście też sprzedawali bo nie wytrzymujecie ciśnienia gieldy i martwili się o jutro co będzie ,przecież ta spółka pokazuje coraz lepsze wyniki a była już dawno wyceniana na 2,60zl.I bez nigeri z gazem który jest potrzebny przemyslowi nic nie traci na wartości ale powinna rosnąć
  • Re: Co jest grane? Autor: ~Freja [178.183.194.*]
    Na polimexie też sobie tak to tłumaczyliśmy;] a zwialem ze strata 0.51/akcja
  • Re: Co jest grane? Autor: ~Sadam [83.13.32.*]
    2012.02.03 akumuluj 1.70 Erste Bank
    2011.06.17 kupuj 2.40 Erste Bank

wychodzi że jednak maja rację 1,70 to już max
  • Re: Co jest grane? Autor: ~federer [213.17.175.*]
    uciekać, odwrót, będzie wodospad
  • Re: Co jest grane? Autor: ~lol [46.250.168.*]
    ok, to czejść
  • Re: Co jest grane? Autor: ~federer [213.17.175.*]
    na żartach się nie znacie? ;) sprawdzałem waszą czujność
  • Re: DOBRE Autor: ~Blackwater [193.59.55.*]
    Rynek rosnie a to "szmaciarstwo" na minusie -niby przed przełomowymi informacjami-DOBRE. Czekam do konca tygodnia -tak z czystego sentymentu- i wywalam w poniedzialek ewentualnie wtorek. Jestem juz prawie pewien ze finansowanie bedzie przesuniete,a komentarz o AIM np. PLANUJEMY w III kwartale.....
    pewnie zaraz bedzie lincz ale czasami trzeba przyjac rzeczywistosc taka jaka jest a nie zyc zludzeniami............
  • Re: DOBRE Autor: ~stripebass [85.128.35.*]
    a czego wy ku..wa oczekujecie ? ze wam wszystko podadza na tacy ? jezu, co za dziecinada. sprzedaj jeden z drugim i nie zawracajcie du...py.
  • Re: DOBRE Autor: ~Freja [178.183.194.*]
    Dnia 2012-03-27 o godz. 11:06 ~stripebass napisał(a):
    > a czego wy ku..wa oczekujecie ? ze wam wszystko podadza na
    > tacy ? jezu, co za dziecinada. sprzedaj jeden z drugim i
    > nie zawracajcie du...py.

Ty tez niedlugo opchniesz akcje;]
  • Re: DOBRE Autor: ~stripebass [85.128.35.*]
    jakbym chcial, to moglbym juz dawno. siedze na kov od 1 zł i nie placze, a wy ciagle biadolicie. podadza cos konkretnego, czy nie podadza. jak dzieci w przedszkolu. to jest gielda i nikt ci nic nie powie. albo masz nosa do interesow, albo poszukaj sobie innego zajecia.
  • Re: DOBRE Autor: ~Freja [178.183.194.*]
    Dnia 2012-03-27 o godz. 11:26 ~stripebass napisał(a):
    > jakbym chcial, to moglbym juz dawno. siedze na kov od 1 zł
    > i nie placze, a wy ciagle biadolicie. podadza cos
    > konkretnego, czy nie podadza. jak dzieci w przedszkolu. to
    > jest gielda i nikt ci nic nie powie. albo masz nosa do
    > interesow, albo poszukaj sobie innego zajecia.

Ja tylko chce odkupic taniej....czy tak Ci ciezko to pojąc...a wiem ze odkupie boz nigeriiiiii niciiiiii narazieeeee;]
  • Re: DOBRE Autor: ~rado [89.228.46.*]
    tez widze ze tu banda bachorow...a jak w czwartek rynek spadal a KOV byl +4% to tez bylo podejrzane..poza tym co to za spadek dzisiaj -1??dziecinada sprzedawac i nie zawracac glowy na forum,odkupicie jak bedzie po 2.50zl
  • Re: DOBRE Autor: ~bachor [83.24.192.*]
    O, przepraszam. Siedzę tu długo i jestem jeden, nie do podrobienia. A tak w nawiiasie to też dziś sprzedałem i tak jak w pokerze - czekam-.
  • Re: DOBRE Autor: ~Blackwater [193.59.55.*]
    Stripebass sluchaj czlowieku jestem w podobnej sytuacji co ty (bardzooo niska srednia) wiec mam prawo sprzedac kiedy mi sie podoba.Jedna Nigerie juz tu przerabialem w tamtym roku i jestem prawie pewien ze bedzie podobnie.Co podawac na tacy????Mylisz troche pojecia!Napisalem czekam z czystego sentymentu do konca tygodnia.Jesli chodzi o Nigerie i AIM to w gre wchodza kolosalne pieniadze i takich transakcji i umow z bankami nie podpisuje sie do ostatniego dnia deadline.Mieli na to czas (tzn. na negocjacje) od grudnia a mysle ze nawet od pazdziernika.Jesli by bylo wszystko zalatwione pozytywnie to komunikaty juz by sie dawno sypaly- "Czas to pieniadz".Zycze wam wszystkim i sobie pozytywnego zakonczenia tego teatru ale......................
    A szacowanie Nigerii to oni (Neconde) robili przed zakupem
  • Re: Co jest grane? Autor: ~lolek [62.89.102.*]
    Nawet WESOŁEMU MISIU tu się nie chce pisać, to koniec
[x]
SERINUS -1,29% 0,71 2025-05-19 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.