Ktory to raz juz pojawia.sie taki wpis.na forum..... ale mam nadzieje ze wmoncu zacznie rosnac i ze wejdzie tu nowy wlasciciel bo.ze staym nic nie mozemy byc pewni ...
Tylko zebysmy nie.czekali za tą sprzedaza pronoxa tyle czasu ile na petrolu czekaja na.rope:) :)
Na podstawie uchwały nr 3 Walnego Zgromadzenia z dnia 29 września 2011 roku oraz uchwały nr 3 Walnego
Zgromadzenia z dnia 29 grudnia 2011 roku kapitał zakładowy został warunkowo podwyższony o kwotę nie większą niż
45.062.500,00 zł. (słownie: czterdzieści pięć milionów sześćdziesiąt dwa tysiące pięćset złotych) poprzez emisję nie
więcej niż:
- 160.000.000 akcji zwykłych na okaziciela serii L, o wartości nominalnej 0,10 zł (dziesięć groszy) każda,
- 290.625.000 akcji zwykłych na okaziciela serii M, o wartości nominalnej 0,10 zł (dziesięć groszy) każda."
buhhaaahhhaaa ...........promocja, poczekajcie jeszcze troche to zobaczycie promocje, jak dobrze że mnie żaden zbycho - rycho nie skusił na 12- 13 groszy. Panie i Panowie zjazd!!!!!!!!!!! a nie żadne zbieranie.
Kaszub przygotuj sobie spory woreczek - 350 milionów nowych świezutkich bezwartosciowych badziewi juz czeka , ja obiecuje że ci pomoge ale nie teraz, i nie predko, poczekam aż sie zaczniecie dusić gniotem, pomoge :)
Zgodnie z ekonomiką handlu jakimkolwiek towarem najpierw jest PROMOCJA, później PRZECENA a na końcu wycofanie TOWARU............. a jak ktoś chce dalej handlować to zastąpienie go NOWYM MODNIEJSZYM. Na każdym etapie ktoś się załapie !!!!!!!!