• Serenity -zyski ,Serenity Nieruchomości straty Autor: ~enter [95.49.139.*]
    Poza tym rozdzielenie działalności medycznej od kwestii związanych z budową i własnością nieruchomości rozdziela ryzyka, które są różne dla obu obszarów działalności (np. kwestia odpowiedzialności wynikająca z inwestycji budowlanej nie będzie bezpośrednio obciążała spółki medycznej, jako operatora ośrodka i odwrotnie, odpowiedzialność z tytułu świadczenia usług medycznych nie będzie bezpośrednio obciążała spółki będącej właścicielem nieruchomości, w których funkcjonują placówki medyczne).

http://www.ncnews.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=67:serenity-sa-sprawozdanie-z-nwza&catid=1:latest-news&Itemid=50

Po przeczytaniu tego sprawozdanie z NWZA , wniosek jest prosty
    Serenity -zyski ,Serenity Nieruchomości -straty (budowa ,inwestycje ,itp)

Dlatego uważam że to jest przełomowy rok dla Serenity
  • Re: Serenity -zyski ,Serenity Nieruchomości straty Autor: mario2764 [89.78.162.*]
    Kto siedzi w tej spółce dłużej, ten wie, że to ja pisałem to sprawozdanie. Pierwotnie zamieściłem je na forach Parkietu i Bankiera, a ncnews.pl przekleił je (pytając mnie wcześniej o zgodę, co uważam za bardzo miły gest). Dlatego poczuwam się też w obowiązku poinformować, że wszystkie informacje zawarte w sprawozdaniu, a odnoszące się do planów spółki oraz opisanych motywów działania zarządu okazały się fałszywe (odkrycie tego faktu przez autora w/w sprawozdania, czyli mnie, nastąpiło na przełomie III/IV kwartału zeszłego roku, ostatecznie potwierdzenie nastąpiło w IV kwartale), a więc opieranie jakichkolwiek planów, ocen, decyzji inwestycyjnych, etc. etc. na informacjach przedstawionych w cytowanym sprawozdaniu, to budowanie zamków na pisaku.
[x]
SERENITY -25,00% 0,03 2012-07-04 16:27:42
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.