• NOVAINVEST ----------------> 0,15 Autor: ~NIV [87.204.177.*]
    hehe grochówka się po_sra
  • Re: NOVAINVEST ----------------> 0,15 Autor: ~jan [89.228.23.*]
    ITX+IFS+ISD+WMO=KOSMOS
  • Re: NOVAINVEST ----------------> 0,15 Autor: ~jasi [193.200.47.*]
    TYLKO WMO:)
  • Re: NOVAINVEST ----------------> 0,15 Autor: ~ojciec jana [89.228.23.*]
    I3D+WMO= dużo piniendzy do zarobienia
  • Re: NOVAINVEST Autor: ~Co. [89.77.84.*]
    Proponuje jakieś forum młodzieżowe,tam się pochwalcie waszymi ostatnimi zakupami
  • Re: NOVAINVEST ----------------> 0,15 Autor: ~maciek [46.169.81.*]
    pewnie z radości, że pozbierał tyle na minimum. sam jestem ciekaw co dalej tu będzie
  • Strategie gry na giełdzie - ankieta Autor: ~joanna_p [89.231.113.*]
    Witam, proszę o uzupełnienie mojej ankiety, która dotyczy strategii inwestycyjnych na GPW. Ankieta jest anonimowa, nie wymaga rejestracji i składa się tylko z jednego pytania jednokrotnego wyboru. Wyniki pomogą mi w napisaniu pracy magisterskiej. Oto link: http://www.ankietka.pl/ankieta/80453/strategie-inwestycyjne-na-gieldzie-papierowwartosciowych.html Dziękuję bardzo za pomoc.
  • Re: NOVAINVEST ----------------> 0,15 Autor: ~melka [77.255.103.*]
    .......nie ma chętnych na 0,22 ?
  • Re: NOVAINVEST ----------------> 0,15 Autor: ~HadwaO [87.248.69.*]
    Kto to wpuscil na gielde ,podobno niejaki efikom ,gdzie jest KNF ,gdzie są moje pieniadze Panie Grochowka Panu tak fajnie kupować po 20 groszy a ja tu gore ,my placili po 2 zlote
  • Re: NOVAINVEST ----------------> 0,15 Autor: ~ryszard [87.116.209.*]
    Zabawa na giełdzie to twardy sport . Jak się nie ma pojęcia to nie powinno się zabierac za gre , juz napewno nie pieniędzmi przeznaczonymi na zycie . Po 2 zł , kto Ci kazał kupić . Aktualna cena dopiro nastraja do zakupów w srednim terminie . Mozna mieć nadzięje ze się coś ugra w przeciagu 3-4 miesiecy .
  • Re: NOVAINVEST ----------------> 0,15 Autor: ~xxx [82.160.18.*]
    Każdego szkoda
  • Re: NOVAINVEST ----------------> 0,15 Autor: ~HadwaO [87.248.69.*]
    My zaplacili za akcje po 2 zl i teraz ta firma jest bogata ,a Wy sobie kupujecie za darmoche po 20 groszy gdzie tu sprawiedliwość oj naciagaja ludzi w tych biurach maklerskich aby wchodzili w emisje pierwotne c\wk 0.19 taki skarb mialbym teraz dziesiec razy wiecej akcji
    Przestań błaznowac tylko kupuj i uśredniaj , a nie becz . Myślisz że ktokolwiek będzie Ciebie załować . Masz 2 wyjscia , albo uśrednisz albo znikniesz z tego papieru .
  • Re: NOVAINVEST ----------------> 0,15 Autor: ~muuszyna [77.252.99.*]
    a ja nabrałem tego w okolicach 1,4 strasznie duzo....bo miało być rózowo....a wiedze posiadam rychu pewnie wieksza od ciebie...ale jak chca wydymac kudzi to wydymaja...i ty byxs tez dał sie nabrac jakbyś chodził na walne i takie jak ja zapewnienia syszał...a teraz jestm bankrutem ...cholera
  • Re: NOVAINVEST ----------------> 0,15 Autor: ~e3 [82.139.164.*]
    Postawa prawna: Art. 70 pkt 1 Ustawy o ofercie - nabycie lub zbycie znacznego pakietu akcji
    Zarząd Novainvest S.A. ("Emitent", "Spółka") informuje, iż w dniu 26 marca 2012 do siedziby Spółki wpłynęło zawiadomienie w trybie art. 69 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o ofercie publicznej i warunkach wprowadzania instrumentów finansowych do zorganizowanego systemu obrotu oraz o spółkach publicznych sporządzone przez Paradisus Capital LTD z siedzibą na Cyprze:
    "Na podstawie art. 69 ustawy z dnia 29 lipca 2005 roku o ofercie publicznej i warunkach wprowadzania instrumentów finansowych do zorganizowanego systemy obrotu oraz o spółkach publicznych informujemy o zmianie stanu posiadania akcji Novainvest S.A. poniżej progu 5% ogólnej liczby głosów na walnym zgromadzeniu tej spółki. Zmiana nastąpiła w wyniku zbycia 862.500 akcji w dniu 16 marca 2012 roku.
    Przed ww. zdarzeniem posiadaliśmy 862.500 (słownie: osiemset sześćdziesiąt dwa tysiące pięćset) akcji spółki Novainvest S.A. o wartości nominalnej 0,50 zł (słownie: pięćdziesiąt groszy) każda, które uprawniały do 862.500 (słownie: osiemset sześćdziesiąt dwa tysiące pięćset) głosów na walnym zgromadzeniu Spółki, stanowiących ok. 5,54% udziału w kapitale zakładowym Novainvest S.A. i ok. 5,54% ogólnej liczby głosów na walnym zgromadzeniu spółki Novainvest S.A.
    Po ww. zdarzeniu nie posiadamy akcji Novainvest S.A."
    Więcej na: biznes.pap.pl i biznes.pap.pl/espi
    Kolego na giełdzie jestem od samego poczatku . Wiem jedno ze swoje inwestycje podejmuje z własnej woli i musze być przygotowanym pod kazdym względem . W przeszłosci było wiele firm które zachwalały swoje walory a juz ich na giełdzie nie ma np.Universal , Farmfud prezesi tych firm jeżdzili po biurach maklerskich i nakłaniali leszczy do zakupu swoich akcji a skończyło sie jak sie skończyło czyli plajtą . Rynek NC jest specyficznym rynkiem i bardzo trudnym i w związku z tym nie kupuje sie akcji notowanych na samym poczatku . gdy akcje spadna 80-90 % to wtedy nadaja sie ewentualnie do zakupu . Osobiście uwazam że kurs Nova I aktualnie sprzyja temu żeby poczynic zakupy i przez okres 3--4 miesiecy się nimi nie interesować .
  • Re: NOVAINVEST ----------------> 0,15 Autor: ~znawca [88.199.34.*]
    poki co 15gr przytulimy na walorze a potem mozemy sie nie interesowac jak bedzie rosl :)
    Mozesz sobie pomarzyć . Sprzedali co mieli sprzedac i jest spokój .
  • słusznie Autor: ~słusznie [82.139.164.*]
    słusznie,
    o ile pozostali nie dołączą do wyrzutki, bo niby z jakiego powodu spółkę opuścił znaczący akcjonariusz?
  • Re: słusznie Autor: ~znawca [88.199.34.*]
    no wlasnie skoro jest to taka dobra spolka to czemu opuszczaja poklad? bo widocznie w spolce sie zle dzieje oni juz wiedza i sypia a my dowiemy sie jak zwykle na koncu o zlych infach i na dolku przy 15gr a wtedy jeszcze zleci po zlych infach na 10gr wiec lepiej sie nie spieszyc z zakupami chyba ze ktos woli patrzec jak mu kurs spada i usredniac w dol, ja wole kupic raz a dobrze na dolku a potem sprzedac z zyskiem ..
  • Re: słusznie Autor: ~ryszard [87.116.209.*]
    Jaką wiedzą się opieraz , że bedziesz miał pewność że zakupu dokonujesz w samym dołku .
  • Re: słusznie Autor: ~znawca [88.199.34.*]
    wroze z fusow :P jak nie to wezme ciut drozej, poki co obserwuje..
  • Re: NOVAINVEST ----------------> 0,15 Autor: ~enigma [193.138.110.*]
    ......wreszcie. sie fundusz wysypal........i dobrze..........
[x]
DIGATE -14,29% 0,01 2014-07-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.