Czy ktoś może mi wyjaśnić co dalej z tą spółką. Czy info w profilu o 100% free float, oznacza, że wszyscy poważni już dali dyla? Kto więc decyduje i steruje? Spółka aż śmierdzi przekrętem i zadyma w środku, ale może jest do ocalenia chociażby jako wydmucha? Na jakich poziomach uciekać?
uciekac to juz raczej nie ma co w sumie zalezy na jakiej sredniej siedzisz. ja nie wiem inne bankruty po ogloszeniu ukladu rosly po xxx% a tu po ogloszeniu ledwo ledwo i odrazu sie zrypalo a jeszcze na minimach ostatni wiekszosciowy oddal co posiadal. ale mysle ze nawet jesli sie nie uda spolce z bagna wyjsc to i tak jakas pompka jeszcze bedzie. a jak by sie udalo no to zysk xxxx%
wiekszosciowy mial ok 10% zszedl ponizej 5% na 4.xx nie pamietam dokladnie i co za tym idzie nie ma obowiazku informowania dalszej sprzedazy np. wiec teoretycznie jest 100% ff ale praktycznie moze byc tak ze ma jeszcze polowe tego co posiadal awaryjnie jak by sie udalo uratowac
a może spróbować przejąć inicjatywę i samemu zwołać WZA. Skoro wszystkie szczury już uciekły? O ile się orientuje potrzebujemy 5%? Ja nie mam doświadczenia jak skrzyknąć ludzi, żeby się zliczyć, ale może byście mi pomogli. Gdyby to była jakaś opcja to założyłem konto na google-u pod adresem jagohelp@gmail.com.