poproszę,
a następnie kierunek 9,70pln
PS. jacyś maruderzy troszkę brużdzą, najwyraźniej sprzedali po 0,22 i złapali się za głowę.
Miłego weekendu życzę
arkusz po to jest aby inni patrzyli i dumali,
a kurs to od 11 do 11.30, i 15 do 15:30
a może nawet nie będzie mial kto spzredać, bo tak tutaj było wczoraj np.
dlaego nie ma co nawoływać, tzreba sobie podumać i pomyśleć, plotek się dowiedzieć i prawdy również i spotkajmy się o 11:00
Ja obstawiam wzrost 16%, to taka ładna cyfra.
Miłego weekednu
zawsze tak jest ze jak pisza ze bedzie 10-12gr to sie zatrzyma na tych 16-17 a pozniej pojdzie w gore....zlapia narybek grubo ponad 25gr i pozniej ubiora.....przeciez ta korekta byla wiadoma ale nie sugerowalbym sie tym ze lewa jest pusta bo jak zaatakuja albo dzis albo jutro przed fixem to sie okaze ze ciezko kupic w dobrej cenie....nie po to w piatek po 21gr zebrali prawie 2mln papiera......musza troche ostudzic drobnych zeby sie chcieli wysypac(1fix dzis), i pozniej bvrutalnie zabrac te akcje (2fix dzis lub jutro;)) na tej podbitce oddali ci ktorzy zarobili od 11gr a na miescie mowia ze prawdziwe wzrosty dopiero przed nami.
tak na pewno na jednolitych bawia sie w dydtrybucje....chlopie skad ty sie wziales? wiem ze mozna naganiac....ale trza tez troche sie orientowac co i jak. Przeciez golym okiem widac ze ktos chce ladnie zamknac kwartal to po pierwsze a po drugie foneco ma jakis biznes (firme) na oku do przejecia...i po to gramy.....dodatkowo pod ciagle ktore powinny sie rowniez niebawem pojawic. trza bylo kupowac po 11-12 gr a teraz warto brac na pierwszej korekcie bo druga bedzie duzo, duzo wyzej....
bez problemu kupicie taniej niż dzisiaj - to chyba Ty nie widzisz co się dzieje...zrobili podbitkę, żeby takie osoby jak Ty się zainteresowały i mogą wywalać...dlatego zawsze znajdą się pazerni na mega odpały -tak zwani dawcy kapitału którzy od Patro wezmą srajtaśme...
co do chcetnych to nie jestem tego pewnien.....ktos steruje papier po sznurku i na sile nie ciagnie w gore...patrz piatek....ale chce kupic zatem sciagnal w dol i znowu spokojnie po grosiku bedzie roslo.....urosnie mocniej bedzie korekta......i tak pomalu up