lepiej niech nie wchodzi ...drugi resbud... ci sie marzy .. to zadaj pytanie sobie ..dlaczego tam obroty takie male ..pomimo takich wzrostow ..
dziwna sprawa z ta spolka .. nieprawdaz .. jak sie tam wzrosty zczely to juz na forum sie mowilo o stu zlotych .. nie ma zadnych logicznych podstaw zeby tego bankruta tak wyceniac .. a mimo wszsytko wciaz sie pnie i pnie do gory ..
W takim razie pierwszy kwartał też będzie zły, pewnie spora strata, złoty dalej mocny, dopiero po wynikach warto będzie kupować, swoją drogą to mógłby Patrowicz wejść w tfone - - byłaby jazda , a przynajmniej nie spadałby cały czas, tak czy owak, ja czekam w okolicach 1,70 -1,80 z pakiecikiem 5-6 tys akcji a reszte po wynikach za 1 kwartał...
Witam, proszę o uzupełnienie mojej ankiety, która dotyczy strategii inwestycyjnych na GPW. Ankieta jest anonimowa, nie wymaga rejestracji i składa się tylko z jednego pytania jednokrotnego wyboru. Wyniki pomogą mi w napisaniu pracy magisterskiej. Oto link: http://www.ankietka.pl/ankieta/80453/strategie-inwestycyjne-na-gieldzie-papierowwartosciowych.html Dziękuję bardzo za pomoc.
DODAŁEM KILKASETEK DO PORTFELA ALE CZEKAM NA 1.70 -1,80 , ZASZELEJE WTEDY I MOŻE Z 10 K UDA SIE KUPIC,,, NASTĘPNIĘ WZMOŻE PROŚBY O WIELKIEGO DONA PATROWICZA :)
Tylko minus 11 % ja już z minus 20 % ale mi się nie spieszy, poczekam na minima i dokupię, a po wynikach za pierwszy kwartał też warto będzie dokupić, wyniki pewnie będą na minusie patrząc na to co było w pierwszym kwartale rok temu i całym 2011 , ale w ciągu następnych 12 miechów powinno być -6-8 zł za akcję, wiec warto czekać.
Dnia 2012-03-23 o godz. 14:15 ~kiełbi napisał(a):
> Gdzieś kiedyś słyszałem że Patrowicz ma wejść w TFONE ale
> nie pamiętam gdzie macie jakieś linki które mówią o tym że
> jest zainteresowany tą spółką ?
Dnia 2013-04-12 o godz. 09:30 ~Hvhb napisał(a):
> Dnia 2012-03-23 o godz. 14:15 ~kiełbi napisał(a):
>
> > nie pamiętam gdzie macie jakieś linki które mówią
> o tym że
Petrowicz Lutek juz dawno wszedl chyba 3 lata temu kupil za 6 zl 30 akcji
sam mi o tym mowi a potem juz nie mial czasu ani sprzedac ani dokupic
Zapytam go kiedy wroci z Bogatyni bo pojechal na jakies targi
Mam wrażenie, że Patrowicza to wywołują oszołomy jak zza grobu.
Napisanie na forum "Patrowicz wchodzi w spółkę" nie jest wyznacznikiem wzrostów więc jeśli potrzebujesz na sylwestrowe petardy to sprzedaj swoje trzy akcyjki.
Dnia 2012-03-23 o godz. 14:15 ~kiełbi napisał(a): > Gdzieś kiedyś słyszałem że Patrowicz ma wejść w TFONE ale nie > pamiętam gdzie macie jakieś linki które mówią o tym że jest > zainteresowany tą spółką ? los
Dnia 2012-03-23 o godz. 14:15 ~kiełbi napisał(a): > Gdzieś kiedyś słyszałem że Patrowicz ma wejść w TFONE ale nie > pamiętam gdzie macie jakieś linki które mówią o tym że jest > zainteresowany tą spółką ? mmmmmmmmmmmm