• Uzupełniam amunicję Autor: jacek_z_grochowa [79.187.176.*]
    Trzeba trochę odebrać, nie Panowie?
  • Re: Uzupełniam amunicję Autor: ~liber [195.12.32.*]
    ponizej 0,2 troszkę wezme, aby podratować biedotę, ale powyżej nie wchodzę.
  • Re: Uzupełniam amunicję Autor: jacek_z_grochowa [79.187.176.*]
    Dziś jeszcze 100 K odebrałem, minutę po wpisie. Nie zjadą za bardzo bo 19 sobie założyłem na obronę, sam jestem ciekaw czy przebiją, a reaguję jak tylko luknę w arkusz :)
    Pozdr - JAcek
  • Re: Uzupełniam amunicję Autor: ~liber [195.12.32.*]
    ok, ja tam na śmiecia nie mam ciśnienia. jak wpadnie po taniości to wpadnie. jak nie to drugie dobrze.
    Ja śmieciucha zbieram i wyskoczę z pompką, muszę mieć z 1,5 mln akcji. Ale jak się zbierze baton to jak widać odbieram :) Postawią to skubę znowu za 20-30 tys. Ten większy zrezygnowany musi polec
    A propos
    W gosp. nie wierzę, ale ten rok mam za dużo zysku, klasycznie zatem może mi się noga powinąć, dla Was dobry poziom zbierania to okolice 19-17 gr. Tam można co nieco cyknąć. Od razu mówię że większe ilości wchłaniam osobiście.
    Pozdr. Jacek
  • Re: Uzupełniam amunicję Autor: a.e.r. [178.37.127.*]
    Tak, tak, oczywiście, a gdzie twoje 225k? Może wczoraj wywaliłeś myśląc, że uda się odkupić po 19gr. Gdzie zet na AER, który obiecałeś?
    Czekaj! czemu jesteś niecierpliwy? daj mi zebrać akcję tam gdzie chcę, wiesz dobrze co robiłem i robię na aer. Będzie 1 PLN przebite i sieć cierpliwie. Daj innym czas na dojrzewanie, niech pojawi się 120-200 tys. akcji po 21 czy 22, spokojnie, to giełda, a nie życie na zryw
    Pozdr - JAcek
  • Re: Uzupełniam amunicję Autor: ~PIesna pieniądze [77.113.242.*]
    Może byś łyknął pakiecik np. MBFactory,or GrJaguar
  • Re: Uzupełniam amunicję Autor: ~Do a.e.r. [78.88.49.*]
    Mam do Ciebie taka prosbe.Czy moglabym napisac do Ciebie prywatna wiadomosc na maila?Chcialabym zapytac sie o NOV.Oczywiscie nie musisz mi odpowiadac,ani godzic sie na te propozycje....chcialabym porozmawiac z Toba o NOV.Jesli sie zgodzisz.Cokolwiek mi napiszesz pozostanie to miedzy NAMI.TYLKO I WYLACZNIE.Mam akcje tej firmy.Mysle o dopkupieniu.Gdybys byl tak uprzejmy i posiwiecil mi kilka minut swojego czasu.Moj mail:mata-tygrys@wp.pl

Prosze.
  • Re: tak dla przypomnienia co pan jacek pisał Autor: ~spekulant 1973 [79.163.125.*]
    Zbierać bo będzie płacz, jak odjedzie kwit na "- dziesiąt"
    To ja tu wkładam 300 K złotych w kwitek, wierząc, że Tomek jak w multimedii rozwinie firmę i pchnie za 5 lat UPC za 1 mld, a Wy tu bankruta widzicie? Tu 80 gr. przy pozyskaniu finansowania na dalsze przejęcia to jest kropelka. Zapamiętać ten post bo za rok odpiszę na tym wątku przy cenie pow. 1 zł. za papier. I o ile jestem od urodzenia niedźwiedziem, tak tu jestem niemal pewny sukcesu Tomka Bartela. To fizyk i koder, w przeciwieństwie np. do Szkudlarka po socjologi, który totalnie nie rozumie fizyki dźwięku, a jest prezesem truchła TAC.
    To co robimy tak jak na AER i wystawiamy 4,97 4,98??
    Pozdr - JAcek
    Jeśli to do mnie to pisz na parkiecie na priv, choć tajemnicy tu żadnej nie robię, że gram jak zawsze na krótko, ale i strzały w górę tak samo, do czasu, aż moją teorię potw. fundamenty :) Wówczas co się będzie działo - sama wiesz
    pozdr - Jacek
  • Re: Uzupełniam amunicję Autor: ~spekulant 1973 [79.163.125.*]
    co Ty jacku wypisujesz nigdy nie robiłes jednorazowych zakupów po 100 000 -200 000 akcji
    A to czyje? krasnali?
    --------------------------------------------
    http://liderbiznes.nazwa.pl/nov.jpg
    --------------------------------------------
    Pozdr - JAcek
  • Re: Uzupełniam amunicję Autor: ~spekulant 1973 [79.163.125.*]
    takiego zakupu nie było 53734 akcji dzisiaj był zakup jednorazowy 100 000akcji ale twego nie było 53734 te mniejsze nie sprawdzałem
    Litości - to ja kupiłem paczkę 100 K - a to co wkleiłem to składowe! przecież już grasz trochę na naszym straganie. Kupiłem minute po wpisie
  • Re: Uzupełniam amunicję Autor: ~jarek [62.121.119.*]
    zakup był o 13:20:54
  • Re: Uzupełniam amunicję Autor: Uv* [80.239.243.*]
    Wyszedłem na chwile z domu i zostawiłem batonika... lukam co jakis czas na tel. ( 15 min opoznienie ) a tu ktos mi zebrał pakiecik ( 73 K po 0.22 ) sprawdzam forum i się znalazł sprawca i to jeszcze kto :O największe zło na bankierze baa na GPW ;) No nic miejmy nadzieje że bedzie okazja odebrać nizej od ludzi słabej wiary :)

Pozdrawiam i zycze miłego weekendu.
  • Re: Uzupełniam amunicję Autor: ~muuszyna [77.252.99.*]
    znaczy że grochuwa taki ZŁO jest?a co w nim takiego?
    Jesli chodzi o moją wypowiedź to chyba z jej tonu łatwo można odnieść wrażenie że była to ironia...
    Jeszcze mam pytanko gdzie można zaczerpnąć aktualne informacje na temat sprzedaży obligacji interesuje mnie do kiedy trwa sprzedaż i co ważniejsze w jakiej ilości udało się je sprzedać ? Będą one dostepne na stronie novainvest czy może są jakieś lepsze źródła ?
  • Re: Uzupełniam amunicję Autor: ~Marco [77.254.176.*]
    Zadzwoń do Dyrekotra odpowiedzialnego za pozyskiwanie klientów Pana Tomka Białasa 506 191 928 wątpie czy załapiesz sie na obligacje sporo jest chetnych 14% to 3 razy wiecej niz lokata bankowa a do tego kwartalna wypłata
  • Re: Uzupełniam amunicję Autor: Uv* [80.239.242.*]
    zle się zrozumielismy ja nie chcę wykupywać obligacji tylko interesuje mnie w jakiej wysokości spółka pozyskała kapitał który pozlowi jej dalej "egzystować".
  • Re: Uzupełniam amunicję Autor: ~HadwaO [87.248.69.*]
    http://pulsinwestora.pb.pl/2573309,7556,papiery-dluzne-firm-kusza-zyskiem
[x]
DIGATE -14,29% 0,01 2014-07-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.