Dziś jeszcze 100 K odebrałem, minutę po wpisie. Nie zjadą za bardzo bo 19 sobie założyłem na obronę, sam jestem ciekaw czy przebiją, a reaguję jak tylko luknę w arkusz :)
Pozdr - JAcek
Ja śmieciucha zbieram i wyskoczę z pompką, muszę mieć z 1,5 mln akcji. Ale jak się zbierze baton to jak widać odbieram :) Postawią to skubę znowu za 20-30 tys. Ten większy zrezygnowany musi polec
A propos
W gosp. nie wierzę, ale ten rok mam za dużo zysku, klasycznie zatem może mi się noga powinąć, dla Was dobry poziom zbierania to okolice 19-17 gr. Tam można co nieco cyknąć. Od razu mówię że większe ilości wchłaniam osobiście.
Pozdr. Jacek
Czekaj! czemu jesteś niecierpliwy? daj mi zebrać akcję tam gdzie chcę, wiesz dobrze co robiłem i robię na aer. Będzie 1 PLN przebite i sieć cierpliwie. Daj innym czas na dojrzewanie, niech pojawi się 120-200 tys. akcji po 21 czy 22, spokojnie, to giełda, a nie życie na zryw
Pozdr - JAcek
Mam do Ciebie taka prosbe.Czy moglabym napisac do Ciebie prywatna wiadomosc na maila?Chcialabym zapytac sie o NOV.Oczywiscie nie musisz mi odpowiadac,ani godzic sie na te propozycje....chcialabym porozmawiac z Toba o NOV.Jesli sie zgodzisz.Cokolwiek mi napiszesz pozostanie to miedzy NAMI.TYLKO I WYLACZNIE.Mam akcje tej firmy.Mysle o dopkupieniu.Gdybys byl tak uprzejmy i posiwiecil mi kilka minut swojego czasu.Moj mail:mata-tygrys@wp.pl
Zbierać bo będzie płacz, jak odjedzie kwit na "- dziesiąt"
To ja tu wkładam 300 K złotych w kwitek, wierząc, że Tomek jak w multimedii rozwinie firmę i pchnie za 5 lat UPC za 1 mld, a Wy tu bankruta widzicie? Tu 80 gr. przy pozyskaniu finansowania na dalsze przejęcia to jest kropelka. Zapamiętać ten post bo za rok odpiszę na tym wątku przy cenie pow. 1 zł. za papier. I o ile jestem od urodzenia niedźwiedziem, tak tu jestem niemal pewny sukcesu Tomka Bartela. To fizyk i koder, w przeciwieństwie np. do Szkudlarka po socjologi, który totalnie nie rozumie fizyki dźwięku, a jest prezesem truchła TAC.
To co robimy tak jak na AER i wystawiamy 4,97 4,98??
Pozdr - JAcek
Jeśli to do mnie to pisz na parkiecie na priv, choć tajemnicy tu żadnej nie robię, że gram jak zawsze na krótko, ale i strzały w górę tak samo, do czasu, aż moją teorię potw. fundamenty :) Wówczas co się będzie działo - sama wiesz
pozdr - Jacek
A to czyje? krasnali?
--------------------------------------------
http://liderbiznes.nazwa.pl/nov.jpg
--------------------------------------------
Pozdr - JAcek
Wyszedłem na chwile z domu i zostawiłem batonika... lukam co jakis czas na tel. ( 15 min opoznienie ) a tu ktos mi zebrał pakiecik ( 73 K po 0.22 ) sprawdzam forum i się znalazł sprawca i to jeszcze kto :O największe zło na bankierze baa na GPW ;) No nic miejmy nadzieje że bedzie okazja odebrać nizej od ludzi słabej wiary :)
Jeszcze mam pytanko gdzie można zaczerpnąć aktualne informacje na temat sprzedaży obligacji interesuje mnie do kiedy trwa sprzedaż i co ważniejsze w jakiej ilości udało się je sprzedać ? Będą one dostepne na stronie novainvest czy może są jakieś lepsze źródła ?
Zadzwoń do Dyrekotra odpowiedzialnego za pozyskiwanie klientów Pana Tomka Białasa 506 191 928 wątpie czy załapiesz sie na obligacje sporo jest chetnych 14% to 3 razy wiecej niz lokata bankowa a do tego kwartalna wypłata
zle się zrozumielismy ja nie chcę wykupywać obligacji tylko interesuje mnie w jakiej wysokości spółka pozyskała kapitał który pozlowi jej dalej "egzystować".