No i co z tego ze nie. Sprzedaż po 60 groszy jak na GPW jest po 20-22 groszy to przecież dobry interes. Obligacje pójdą na Cataliście z jakimś 5-8% dyskontem czyli masz powiedzmy 56 groszy za akcję.
to chyba było wiadomo od dawna.
Zreszta Ci co kupili po 30 gr i zamienią na obligacje za min 60 gr są już 100% do przodu nie licząc odsetek
to chyba niezły deal- żałuję, że nie było mnie wcześniej na tej spółce
zdaje się że obligacje po 2 latach wymagają wykupu, a jak się nie podoba 3,5% kwartalnie to zawsze możesz sprzedać na catalyst
myślałeś chłoptasiu, że kupisz sobie akcje za 30 gr. a zarząd odkupi je od ciebie za 1 zł i jeszcze da ci laurkę? to się pomyliłeś, wywalasz po 20 gr. i jęczysz
skup to skup, a nie jakieś dziwne pokrętne zamianki. Teraz wciskają obligacje, a później stwierdzą, że nie mają kasy na wykup! widać, że to jakieś krętactwa...niestety. Skupią pewnie tylko swoje akcje,a resztę ludzi wydymają! tak to na razie wygląda!
wygląda jak wygląda
skup gotówką 200% wyżej niż cena na rynku to działanie na szkodę spółki
dlaczego jakiś jacek publicznie chwali się że skupuje 1,5 mln akcji w cenach 20-30 gr. a Zarząd ma płacic min 60 gr?
jeżeli tak by zrobili pozwałbym ich za niegospodarność, chyba że kurs oscylowałby w okolicach 1 zł.
po prostu zobaczyli że na ich spólce siedzi większy spekulant i szybko wymyślili obligacje a pan spekulant ulotnił się w kilka dni robiąc gigantyczne obroty.
najbliższe komunikaty ze spółki mogą być niezwykle ciekawe.
c/wk = 0,20 !!!
vulture, oczywiście masz rację, ja mam papier od dłuższego czasu, więc jak nie skupią ode mnie za gotówkę to poczekam aż kurs sam urośnie. Myślę, że c/wk i c/z jest bardzo atrakcyjna więc prędzej czy później kurs pójdzie w górę. Może nawet wyżej niż nam ię wydaje. pozdro dla cierpliwych