• a nie mówiłem Autor: ~zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz [77.252.99.*]
    zadnej gotówki nie bedzie...
  • Re: a nie mówiłem Autor: mdr100 [85.222.122.*]
    No i co z tego ze nie. Sprzedaż po 60 groszy jak na GPW jest po 20-22 groszy to przecież dobry interes. Obligacje pójdą na Cataliście z jakimś 5-8% dyskontem czyli masz powiedzmy 56 groszy za akcję.
  • Re: a nie mówiłem Autor: ~zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz [77.252.99.*]
    wierzysz w to?kiedy je bedziesz miał?i po ile beda tam wtedy nie wiadomo
  • Re: a nie mówiłem Autor: ~Filo [89.75.186.*]
    wygląda na to, że z tym skupem to faktycznie jakaś ściema..:-(
  • Re: a nie mówiłem Autor: ~nowy [89.231.126.*]
    dlaczego ściema ?
    bo próbują wciskać obligacje...a kasy nie widać :-(
  • Re: a nie mówiłem Autor: ~nowy [89.231.126.*]
    to chyba było wiadomo od dawna.
    Zreszta Ci co kupili po 30 gr i zamienią na obligacje za min 60 gr są już 100% do przodu nie licząc odsetek
    to chyba niezły deal- żałuję, że nie było mnie wcześniej na tej spółce
  • Re: a nie mówiłem Autor: ~vulture [62.141.198.*]
    zdaje się że obligacje po 2 latach wymagają wykupu, a jak się nie podoba 3,5% kwartalnie to zawsze możesz sprzedać na catalyst
    myślałeś chłoptasiu, że kupisz sobie akcje za 30 gr. a zarząd odkupi je od ciebie za 1 zł i jeszcze da ci laurkę? to się pomyliłeś, wywalasz po 20 gr. i jęczysz
    skup to skup, a nie jakieś dziwne pokrętne zamianki. Teraz wciskają obligacje, a później stwierdzą, że nie mają kasy na wykup! widać, że to jakieś krętactwa...niestety. Skupią pewnie tylko swoje akcje,a resztę ludzi wydymają! tak to na razie wygląda!
  • Re: a nie mówiłem Autor: ~vulture [62.141.198.*]
    wygląda jak wygląda
    skup gotówką 200% wyżej niż cena na rynku to działanie na szkodę spółki
    dlaczego jakiś jacek publicznie chwali się że skupuje 1,5 mln akcji w cenach 20-30 gr. a Zarząd ma płacic min 60 gr?
    jeżeli tak by zrobili pozwałbym ich za niegospodarność, chyba że kurs oscylowałby w okolicach 1 zł.
    po prostu zobaczyli że na ich spólce siedzi większy spekulant i szybko wymyślili obligacje a pan spekulant ulotnił się w kilka dni robiąc gigantyczne obroty.
    najbliższe komunikaty ze spółki mogą być niezwykle ciekawe.
    c/wk = 0,20 !!!
    vulture, oczywiście masz rację, ja mam papier od dłuższego czasu, więc jak nie skupią ode mnie za gotówkę to poczekam aż kurs sam urośnie. Myślę, że c/wk i c/z jest bardzo atrakcyjna więc prędzej czy później kurs pójdzie w górę. Może nawet wyżej niż nam ię wydaje. pozdro dla cierpliwych
[x]
DIGATE -14,29% 0,01 2014-07-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.