....i bardzo dobrze.Zrazili niemal wszystkich do spółki i akcji.Jesli przyjrzeć się bliżej nic tu nie ma normalnego,same kombinacje i uniki w bok..żenada,smród...Pazerność sterujących sięga zenitu..no i to kumplowstwo.....kupować,sprzedawać,nic nie robić...... itp......bagno.Nikt z normalnych nie zostanie na akcjonariacie po prostu nie mamy szans..zostanie jedynie/bez urazy/szumowina...do towarzystwa.Dałem się wciągnać w ostatnią emisję....ostatnią.Następne pewnie niebawem....nigdy w życiu....Omijam z daleka i nigdy więcej tych akcji i spólki..
...i dobrze panowie niech leci kurs na pysk...to już wkrótce będzie zmartwienie głównego posiadacza,że nikt tego nie chce tknąć..nie wspomnę o prestiżu i wiarygodności na przyszłość,które to zostały pogrzebane myślę,że na zawsze.W końcu na parkiecie jest od zatrzęsienia dobrych i uczciwie podchodzących do akcjonariatu spółek.Ta spólka jak dla mnie to już historia niestety przykra.Pozdrawiam uczciwie podchodzących do sprawy a myslę,że zostały ich tu resztki..
....pięknie napisali w rekomendacji dla tego nie wiem jak TO juz nazwać...cytat / Wydaje się, że spółka zmarnowała środki pozyskane z emisji nowych akcji w 2010 r. (...) Wszystko to sprawia, że podtrzymujemy rekomendację 'sprzedaj'" - czytamy w raporcie.(ISB)koniec cytatu.Wszyscy myślą tak samo czyli..pochylnia .....wynoszę się z tąd byle dalej.
chciałbym zauważyć, ze tydzień wcześniej bz w analizie pisał zupełnie co innego. szybko zmieniają zdanie pewnie się dogadali z panem S,jak razem w.d.mać akcjonariat.
Zaprawdę powiadam Wam kupujcie póki jest okazja. Czy już zapomnieliście, że tydzień temu papier był po 5,80 i wtedy dzisiejsze poziomy byłyby więcej niż atrakcyjne. Skoro "fachowcy" od siedmiu boleści, czyli różni analitycy ustalili cenę na 4,10 to znów się pomylą jak zawsze się mylili. Jeszcze kilka dni temu rekomendowali, że papier może nawet badać poziom na 8,75 i co i d..a blada. Teraz pieją, żeby sprzedawać. Na tym, że kiedy mówią sprzedaj trzeba kupować niektórzy gracze zrobili bardzo duże pieniądze.
Widzę dzisiaj nawet 4,50 pod warunkiem, że ci którzy chcą kupić tanio nie uwalą swoim sposobem kursu, by się nachapać.