Dołożyłem też swój skromny pakiet, ale jakże cenny, jestem tutaj od sierpnia i trochę nerwów mnie to kosztowało, teraz jak były te fajne dni wzrostowe to ani sztuki nie sprzedałem. Ciekawe co to będzie znaczyło bo właśnie widzę że znikły zlecenia sprzedaży JzG te wystawione od 1zł do3zł, wiadomo że to tylko znikoma część akcji z tego co miał, a teraz to już nie wiadomo ile ma, może już z 50% FF.
POZDRAWIAM
Dnia 2012-03-23 o godz. 12:29 ~LOLEK napisał(a):
> Dołożyłem też swój skromny pakiet, ale jakże cenny, jestem
> tutaj od sierpnia i trochę nerwów mnie to kosztowało, teraz
> jak były te fajne dni wzrostowe to ani sztuki nie
> sprzedałem. Ciekawe co to będzie znaczyło bo właśnie widzę
> że znikły zlecenia sprzedaży JzG te wystawione od 1zł
> do3zł, wiadomo że to tylko znikoma część akcji z tego co
> miał, a teraz to już nie wiadomo ile ma, może już z 50% FF.
> POZDRAWIAM
Specjalnie sypnął żeby się leszczyna przestraszyła co po 60 groni brała...stary jego numer!
sypac moze poki wywoluje tym podaz, sporo akcji w rekach ludzi, ktorzy wierza w gigantyczne wzrosty, wiec wroze jeszcze pare dni max tygodni konsolidacji i kolejne wybicie. Jacek sie akcji nie pozbedzie wiec sypac za duzo nie moze, moze sypac tylko jak cos zbierze. Troche cierpliwosci i pojedziemy do gory.
ponizej 40gr bedzie bardzo dobra okazja do uzupelnienia zapasow, moze sie uda podlapac troche od wystraszonych
Sypnąłem do podziału 50 tys i szybko się rozeszły. Rozebrane szybko, oczekiwania zatem pro-wzrostowe. Czy słusznie zobaczymy :)
Pozdr. Jacek
P.S - APS na dolnych dziś przeze mnie wylądował
Odbieram NOVA bo mi skubią qurka... :)
Nie zbierze nikt za 5 zł. Euro-kołchoz ma zbyt wielkie kłopoty, trzeba grać, ale to nie pora na inwestowanie, absolutnie.
Pozdr Jacek
Gdyby ktoś chciał przejąć 33%FF to musiałby się nie źle namęczyć, a tutaj leży jak na tacy.
Podejrzewam, że problemy leży w ocenie prawdziwej wartości spółki.
Im taniej, tym lepiej. Wiadomo, może dokupić.
Zysk netto za III kwartał:
187 247,52 GBP x 4,97 = 930 620 zł
Cena rynkowa całej spółki:
9 129 059 x 0,4 = 3 651 623,6 zł
Dodatkowo ogromne dofinansowania projektów o wartości kilka razy większej niż cała spółka obecnie na rynku.
Widać na pierwszy rzut oka, że coś tu nie gra.
Natomiast:
9 129 059 x 5,0 = 45 645 295 zł to nadal to tak jakoś mało.
Napisał na parkiecie do mnie inwestor od debiutu z kredytami na karku, mam motywację by pakiet poszedł. Nie mam pojęcia czy coś z tego wyjdzie, ale mogę spokojnie 10-20 k poświęcić na argumenty. Najwyżej Wam pójdzie na zdrowie :)
Pozdr - Jacek
aer, przeciez on jest "honorowy" tylko szkoda , ze co innego wypisuje i co innego robi :) Hipokryta, co z tego ze Ci wystawi , pokaze to jeszcze tu na forum ze jego, by wzbudzic zaufanie i jaki to on charakterny jak za dwa dni zdejmie ten pakiet i zrobi zupełnie co innego :)
Przestań proszę majaczyć, pakiet zdjąłem bo miał iść na grę i pisałem, że 30-70 tys angażuję. Zawsze to robię w e-promak (BRE). A już CI piszę dlaczego dzis tak się stało: epromak nie działa z żadnym innym systemem jak ie8, które zostało mi tylko w XP, a że nie mam xp, sypnąłem z e-maklera, ale tamte zostały. Nic się nie zmienia. Poza tym przesypałem APS i zabrałem NOVA - tak to moje ruchy ten wolumen. A i jeszcze na DEP znowu ubrałem niewielką sumą skoczka, który sie wychylił przed szereg z trendu :)
Pozdr - Jacek
Dnia 2012-03-23 o godz. 14:35 jacek_z_grochowa napisał(a):
> Przestań proszę majaczyć, pakiet zdjąłem bo miał iść na grę
> i pisałem, że 30-70 tys angażuję. Zawsze to robię w
> e-promak (BRE). A już CI piszę dlaczego dzis tak się stało:
> epromak nie działa z żadnym innym systemem jak ie8, które
> zostało mi tylko w XP, a że nie mam xp, sypnąłem z
> e-maklera, ale tamte zostały. Nic się nie zmienia. Poza tym
> przesypałem APS i zabrałem NOVA - tak to moje ruchy ten
> wolumen. A i jeszcze na DEP znowu ubrałem niewielką sumą
> skoczka, który sie wychylił przed szereg z trendu :)
Pozdr
> - Jacek
A nie lepiej po 60 gr było sprzedać?To 200k zostało Ci jeśli dobrze obliczyłem?!
Zrozumcie wkoncu , ze on robi wszytsko zeby was za przeproszeniem " wydymac". Ja mu sie nie dziwie bo na takich gamoniach trzeba zarabiac, on nikomu nic nie karze , manipuluje tu na forum psychologicznymi wypowiadaniami i duzo leszczy sie nabiera. Mi jest Was szkoda ale ani troche wam nie współczuje bo za głupote własnie płacicie taka cene !
Dnia 2012-03-23 o godz. 16:03 ~aer napisał(a):
> Chyba masz odpowiedź. Jeżeli JzG sprzedał pakiet, a
> następnie odkupił mniejszy ze stratą to można brać to za
> sygnał do podbicia.
a skad wiesz ze cokolwiek kupil albo sprzedal?albo ze wogole cos ma na koncie?tylko dlatego ze on bredzi jak schizofremik?najlepsze dzisiaj jest jego stwierdzenie ze przesypal
aps bo tam faktycznie gruba kasa sie przewinela.