• Zobaczymy Autor: ~DonTus [89.231.241.*]
    Zobaczymy jak wiele inteligentnych inaczej będzie dzisiaj wyrzucać swoją kasę pod pozorem iluzjonistycznych transakcji na GPW.
    Cena "H" to 3.50 na GPW wyjściowa to 4.35 więc puki co mniej więcej są na plusie około 85 gr na akcji.
    Jestem przekonany, że po chwili będą kupować drożej niż sprzedali.
    Kiedy?- szybciej niż będzie można się spodziewać.
    Gdy już zabraknie altruistów, kurs po tupta w miejscu by potem ruszyć z kopyta.
    Zamiar zostanie skonsumowany.
    A głupim pozostanie gorzki smak porażki " i jeszcze raz dałem się nabrać na gierki".
    Niemniej jednak z tym warchlakiem nigdy nic nie wiadomo.
    Konia z rzędu temu kto odgadnie czym kieruje się polaczek prywaciarz.
    Zerują (jak pasożyty) na bezrobociu. Z ich durnymi gatkami ... jak ci nie pasi to won...
    Od 10 lat płacą pracownikom prawie tyle samo ~1000 zł netto.
    Dziś średnia w budżetówce jest wyższa niż w Przemyśle.
    Kto wskaże mi podobną tendencję .
    Ale tak jak już było napisane- Teraz Polska - znak

• Re: Zobaczymy Autor: ~aragorn_rs [87.204.238.*]
    czemu zawieszone?
  • Re: Zobaczymy Autor: ~DonTus [89.231.241.*]
    Już te zagrania znamy .
    Kurs podskoczył na zielono ... natychmiastowa reakcja .... i tak z 4.39 na 4.26 .... serią z karabinu maszynowego ..... nie tam jedna wie trzy transakcje...... 13 gr.
    No cóż tak jak zaczynałem dzień wpisem ilu dzisiaj imbecylów,,,,, na 17.10 ponad 210 osłów. Niech ktoś im wytłumaczy, że te ich wypociny sprzedane ktoś kupuje ..... nie dla otarcia sobie tyłka. No już schodzimy na poniżej 4 lub około przy TKO.
    Siuśmajtki już dawno założyły pampersy.
  • Re: Zobaczymy Autor: ~aragorn_rs [77.253.42.*]
    trzymam.... szczerze po zdolowaniu kursu do 3.5 liczylem ze od tego czasu cos sie na cersie zmieni... ale pan S chyba faktycznie ma nas za nic... :( smutne, bo niestety ale wiazalem z ta spolka nadzieje na przyszlosc.... teraz szczerze sam nie wiem jak na to patrzec... powoli faktycznie pan S zniecheca mnie do wszystkich spolek w ktorych jest jego palec... chcialem jeszcze pograc na Barlinku... ale teraz powiem tylko tyle... CERSANIT TO NAJWIEKSZY SMIEC w jaki wlozylem pieniadze... wiem ze juz nie popelnie tego bledu... kupilem usrednione za 4.27 wiec powiedzmy ze nie trace... ale to co sie tu wyprawia to jest koszmar... niestety... POLSKA
[x]
ROVESE -12,28% 2,00 2016-08-29 16:49:38
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.