ale gdzieś sie podzieli sypacze
wszystko za nami
porządki prawie porobione i teraz czas na wzrosty :-) Panie Lipka OKRES się skończył czas do roboty :-)
Nawet Prezes Lipka dzisiaj w tvncnbc wypadł nie zle -krótko ale treściwie
budowanie grupy -GK powiekszyła się 5x przychód 3x suma bilansowa -ma zamiar kupić drukarnie cyfrową
Zysk nadzwyczajny tylko jest na Olsztynie na Białystok mają jeszcze czas (rok od zakupy -minie w kwietniu)
K to dzisiaj chciał sprzedać 7,5 stało na dogrywce. Powiało optymizmem
Dnia 2012-03-21 o godz. 14:02 ~Znany napisał(a):
> ale gdzieś sie podzieli sypacze
wszystko za nami
porządki
> prawie porobione i teraz czas na wzrosty :-) Panie Lipka
> OKRES się skończył czas do roboty :-)
prezes nie ma kasy ?
Można powiedzieć, że jest źle a będzie jeszcze lepiej...
Przeczytałem jeszcze raz na list od Prezesa. Życzy mi jako akcjonariuszowi sukcesów, chyba trzeba faktycznie zacząć się martwić o swój portfel.
Panowie a gdzie sie podział wasz entuzjazm i uznanie dla wielkiego prezesa Waldemara Lipki, chyba ma wakacje bo nie słychać żeby dobierał a dużo czasu od wyników nie minęło a ja znów skubnąłem poniżej 7 zł. Cyce chyba was swędzą i tęsknicie z mną a jak mnie nie ma to sami zaczynacie płakać, ja czekam ponizej 7 złotych tam jest miejsce na dobieranie kompapu i jeszcze przez roczek śmiało mozna tam skubać, chyba ze ktos w koncu pójdzie po rozum do głowy i zrobi z Lipką porzadek.
Jak tu nie mieć uznania? Każda próba ruszenia kursu jest zadeptywana z siłą skaczącego słonia. Do tego teraz klub 99szt. się uaktywnił. Każdy bada, czy pod zlecaniami nie siedzi jakiś większy WUJ. Wczoraj skusiłem się po 6.99, zobaczymy jak będzie.
Jak tam Karsyku na akumulatorach się jedzie?
pozdr.
już dawno mnie tam nie ma piekny biznes na tym zrobiłem, męczę sie na FAMie i na jeszcze jednej spółce z NC, i w sumie w przeciągu miesiąca zarobiłem na niej więcej niz na kompapie przez 1,5 roku....to co tam zarabiam tam wrzucam w to próchno kiedyś musi sie odbić......chyba ze lipka odeśle nas z torbami jak swoich pracowników no ale licze na starego lisa ... ze do tego nie dopuści.