tor: ~rych [79.186.86.*], 2012-03-21 09:46
zadowolony z siebie to on nie był.... ćwicz przed lustrem prezesie!
po wywiadzie na pewno poszedl na kielicha
moze z tym od peletu
hirsch pyta kto kupuje urządzenia ? odp. -osoby prawne i fizyczne :)
ladnie hirsza puscil na pola pelne slomy mokrej
szkoda że tego nie widziałem, ale poszukam w necie, albo zapoluje na poprawke, widze że pokazują sie teraz czesto i ciagle jakieś infa o eurosyfie, ratuja sie jak mogą, nawet nie mają kasy aby podniesc trupa pod emisje, ciekawe kiedy cypr zacznie walic w karnet, zmarnowano chyba fajny pomysł na ciekawy biznes, zysk miał byc juz w 2010 teraz w 2013, kiedyś przymykałem na to oko ale otrzeźwiałem i wam też radze, ciąć strate i brać coś innego, a jak coś sie wyklaruje to wtedy wskoczyć, ale tutaj to już tylko chyba bedzie jazda przez spekułe jak skonczy sie kasa:) wiadomo pod co:)
Nie zgadzam się z tym zdaniem. Prosty przykład z brzegu: operacja Justyny Kowalczyk, która otrzymała komórki macierzyste w celu szybszego zagojenia się kolana po operacji.
EUI przecież tego typu produkty ma opracowane, kwestia braku mocy produkcyjnych (w co wierzę bo inaczej po jaką cholerę pakowaliby się w budowę laba???). Myślę, że jeszcze się odbiją i pierwsze zyski w przyszłym roku są realne.
wywalać gniota, oni chyba sami nie wiedza w co sie pakuja i jak trudno wejsc na rynek z takimi produktami !!! szanse na sukces 10% lepiej zabrać kase do kasyna!!!
jeżeli chodzi o produkt kosmetyczny jest bardzo dobry (troche drogi), brakuje porządnego marketingu (reklamy z cudną i znaną buzią). w porównując płatki kolagenowe eui z kolagenem rybim colwaya to bez porównania. niestety puki co, to eui ma tylko płatki pod oczy ( to za mało). mam nadzieję że ten lab to nie pic na wode, ja moge czekac, ale marnotrawstwa nie zdzierże...
ps
prezesie obejrzyj swoje pierwsze wywiady , byłeś duzo bardziej pewniejszy siebie....gdzies wiara ci uleciała.......szkoda.
...i ziścił się wielki amerykański sen o władzy, pieniądzach, Crystal'u i ciemnych silikonowych dupach w basenie. Wtedy nagle się obudził, spocony, z wielkim wzwodem. Dotarło do niego, że jest tylko prostym niedokształconym burakiem z kraju trzeciego świata. Nie dla psa kiełbasa. I zaczął szlochać w poduszkę...