Od rana bedzie 12 -13 groszy ...popołudniu 11-12 groszy
Raport to nie to na co czekają posiadacze akcji.... prezes tez nic nowego nie wniósł...nawet nie wspomniał o hendersonie czy bedzie cos ... czy moze ma inną wizje co do dalszej działalnosci pronka wiec to znak że w najbliższej przyszlosci moze byc nawet do czerwca nic tu sie nie wydarzy dlatego ludzie oddadza papier i pójda zarabiac na inne spolki a nie beda mrozic tu kapitału i dlatego jutro liźniemy te 11 groszy :/
Daj spokoj! Na tych poziomach już nikogo nie wystraszysz. Spolka szoruje po dnie, przeszla najgorsze, oderwali nam łatę dot. upadłości, raport mógł być o wiele gorszy, itd.
Czy liznie 0,11 czy spadnie na 0,09 to własciwie bez znaczenia przy wzroście, ktory musi nastąpic. Za pol roku to bedą abstrakcyjne poziomy a obkupieni dzisiaj będą się chwalić na forum jacy to z nich kozacy, tytanowe jaja i w ogole hero... ;))
Ale cena akcji wygląda tak bo sa jeszcze wierzytelnosci wliczone do bilansu a ktorych wartosc sie zmienila po głosowaniu nad układem ...tak?? Bo czegos nie rozumiem w takim razie.... spolka oddluzona a tu -0.3 zł ...
oj dzisiaj troche ludzi stąd ucieknie co sie niestety przełoży na kurs:(
do Chłopa z Mazur
sam zobaczysz :) ja jak czytam teg typu określenia to też leżę i kwiczę ze śmiechu i w takiej konwencji to własnie napisałem. Trochę juz inwestuję i naczytałem sie na forach o kozakach, "dżidach" ;)) rakietach, itp. A "tytanowe jaja" pojawiaja się zawsze, bez względu na to czy ktoś siedzi na rakiecie, czy na bombie :))))
Z listu prezesa wynika że nic konkretnego na teraz nie mają , bo opracowują. Gdzie ten co ma pronoxa . Mega krętaczu zbycho , dobrze że jesteś tu umoczony.
TAK do końca będa uczniowie jego coś pisać a KRÓL będzie milczeć - napisał ogólnikowo bo tak nałeżało i koniec , a o jego wystapieniu w TV to możemy pomarzyć