• Dotyczy raportu!!! Autor: rysiek1 [109.196.63.*]
    Myślę, że raport będzie dobry, gdyby był zły, podali by go rano. Takie mam przeczucie.
  • Re: Dotyczy raportu!!! Autor: ~Heej [77.65.156.*]
    a dlaczego uważasz że raport jest taki ważny ?

niech dają info o nowym inwestorze, na to czekamy !
  • Re: Dotyczy raportu!!! Autor: ~tom [46.204.106.*]
    Poczytaj list od maliniaka a załapiesz że żadnego inwestora co ma Pronoxa nie ma, bo opracowują.
  • Re: Dotyczy raportu!!! Autor: ~zulugula [95.40.103.*]
    Mnie tez juz zaczyna irytowac ta spolka ale wkoncu musi cos sie stac ...boli tylko ze na to mozemy poczekac jeszcze.pół roku i lepiej nie obserwowac kursu do tej pory bo nie wiadomo co oni jeszcze beda z kursem robic :) ...

...a co do tego co krol mowi to.... wybaczcie ale wezcie duzy margines bo zobaczcie : mowil o hendersonie i co ?? Nie ma hendersona ....idac dalej ...nie wspomnial nic o komii i co zrobil??....kazdy widzial !!!
  • Re: Dotyczy raportu!!! Autor: ~zulu [178.183.146.*]
    Całe nieszczescie społek Pronoxa Centrozapa Jest malinowy krol , tylko ta osoba ponosi wine za kurs tych społek . Mam nadzieje ze przyjdzie taki dzien ze akcjonariat uwolni sie od tego nazwiska
  • Re: Dotyczy raportu!!! Autor: ~zbycho- [83.6.255.*]
    LESZCZE zasada

TRZYMAĆ nie oddawać i zamknąc kompa

BO to co widzicie na notowaniach jest po to żeby was wystraszyć

POZDRAWIAM I wyłańczak KOMPA DZIŚ
  • Re: Dotyczy raportu!!! Autor: ~jas [93.154.142.*]
    oj zbychu.....ja ci nie wróg ale twoje naganiactow jest tak .....nachalne jak chłopa (on był od tej drugiej strony mocy)....zaczynam podejrzewać ze może współpracujecie.... a gdzie podstawowe zasady giełdy stopy? biorąc pod uwagę twoje wskazówki to jesteś twardziel kupujesz i czekasz patrząc jak spada......i spada...i spada...a później jest up 30 % ale ty nawet nie jesteś na 0 i znowu spada i znowu czekasz....rozumiesz..o co "kaman"? Oczywiście jest metoda kupić zapomnieć na 5 lat i stacię milionerem tylko .....z naszą gieldą to się obecnie tak nie da tutaj albo "rewolucja francuska" albo "przmarsz wojsk" obecnie liczy sie tylko jedno "kasa" "kapiłat w kieszeni" pozdrawiam
  • Re: Dotyczy raportu!!! Autor: ~DDDDDD [46.205.3.*]
    Jasiek pieprzysz

ale sprzedałem i czekam na 0,09 tam pewnie nabiore do pełna
[x]
REGNON 22,41% 0,80 2020-09-30 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.