Mnie tez juz zaczyna irytowac ta spolka ale wkoncu musi cos sie stac ...boli tylko ze na to mozemy poczekac jeszcze.pół roku i lepiej nie obserwowac kursu do tej pory bo nie wiadomo co oni jeszcze beda z kursem robic :) ...
...a co do tego co krol mowi to.... wybaczcie ale wezcie duzy margines bo zobaczcie : mowil o hendersonie i co ?? Nie ma hendersona ....idac dalej ...nie wspomnial nic o komii i co zrobil??....kazdy widzial !!!
Całe nieszczescie społek Pronoxa Centrozapa Jest malinowy krol , tylko ta osoba ponosi wine za kurs tych społek . Mam nadzieje ze przyjdzie taki dzien ze akcjonariat uwolni sie od tego nazwiska
oj zbychu.....ja ci nie wróg ale twoje naganiactow jest tak .....nachalne jak chłopa (on był od tej drugiej strony mocy)....zaczynam podejrzewać ze może współpracujecie.... a gdzie podstawowe zasady giełdy stopy? biorąc pod uwagę twoje wskazówki to jesteś twardziel kupujesz i czekasz patrząc jak spada......i spada...i spada...a później jest up 30 % ale ty nawet nie jesteś na 0 i znowu spada i znowu czekasz....rozumiesz..o co "kaman"? Oczywiście jest metoda kupić zapomnieć na 5 lat i stacię milionerem tylko .....z naszą gieldą to się obecnie tak nie da tutaj albo "rewolucja francuska" albo "przmarsz wojsk" obecnie liczy sie tylko jedno "kasa" "kapiłat w kieszeni" pozdrawiam