• wyniki za 2011 Autor: ~grzesiek [37.47.28.*]
    Oj chyba będą bardzo do du.y jak były na + podawali zawsze skoro świt jak do bańki to późnym popołudniem albo w nocy - czyli można się spodziewać blisko zera lub nawet -.

ciekawe ile będę czekał aby wyjść wreszcie na 0
  • Re: wyniki za 2011 Autor: gliptodon [62.242.33.*]
    ja szacuję że będzie około 1 mln zysku netto za IV kwartał przy sporym spadku przychodów r/r. W ubiegłym roku mieli wysoką jednorazową sprzedaż, o której nie pisali w sprawozdaniach.

Może przy okazji zaktualizuja wartosc gruntu i spiszą z 5 mln zł. Może dlatego odsuwali to na ostatni dzien. Choć dla mnie to działanie neutralne i bez znaczenia.

Trzeba patrzec czy nadal bedą schodzić z zadłużenia.

Lepsze wyniki powinny się pojawić już od 1 kwartału chocby na skutek wyceny zobowiązań walutowych.

pozdrawiam
  • Re: wyniki za 2011 Autor: ~warren [84.10.144.*]
    chyba jednak nie trafiłeś
  • Re: wyniki za 2011 Autor: ~Gliptodon [83.31.209.*]
    No niestety, tym razem nie trafiłem. Nie podoba mi się ten raport. No i Zarząd tez się pomylił: w kilku wypowiedziach twierdzili, że wyniki za 2gie półrocze bedą lepsze niż za pierwsze. Mówili, że wzrost kursu boli, ale przerzuca to w cenach na finalnych odbiorców. Niestety była to nieprawda.
  • Re: wyniki za 2011 Autor: ~lykash [90.149.143.*]
    nie jest zle prus wszystko zalezy od a meryki
  • Re: wyniki za 2011 Autor: ~banan [87.206.167.*]
    to jutro otwarcie z luką i spadek do 2 zł albo niżej. Jakiś dramat, zysk spadł o ponad 80% rok do roku, jedynie dobrze że zadłużenie spada. Coś inwestycja na rynku izraelskim nie przyniosła zysków. Ciekawe co na to Zarząd, czy będą akcje za uzyskane wyniki dla członków?

Inne spółki jak kurs spadł tak mocno to zarząd skupił trochę akcji a tu ani skupu nie ma ani żadnych pozytywnych info na temat nowych umów. Miały być umowy z wielkimi sieciami a tu tylko hipermarkety.
  • Re: wyniki za 2011 Autor: ~db [89.167.16.*]
    będzie rosło, spoko.
    Jak wyniki były dobre to kurs leciał na ryj.
    A teraz jest szansa na wzrost!!
  • Re: wyniki za 2011 Autor: ~Exciter [217.76.122.*]
    Albo na podwojny ryj:)))
  • Re: wyniki za 2011 Autor: ~dep [216.211.52.*]
    Spokojnie oni nie handluja swiniami
    Nie bedzie ani pojedynczych ani podwojnych ryjow
    Bedzie normalnie
[x]
TFONE 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe