Widac na tej spolce.to taka tradycja by dla wlasnych korzysci kosztem malych kar w porownaniu do ich zarobkow sa naprawde male ...mozna manipilowac i nie informowac akcjonariuszy o tym co sie dzieje i tym samym ich oszukiwac!!!!
znajac zycie to królik"(złodziej) poda info z duzym opóznieniem, ale w koncu go niebedzie, dam chyba wtedy do koscioła na masze.i bede cała msze na kolanach sie modlic.
to są tylko spekulacje.. przecież nic nie wiadomo czy odejdzie czy nie.. zresztą Pronox zainwestował teraz w Komi to chyba nie tak szybko Królik odejdzie.. sam mam akcje i chciałbym jak najlepiej ale w tej spółce to nic nie wiadomo.. zaczyna mnie to denerwować...
Polityka informacyjna na Pronoxie to samo dno. Tak naprawdę to nie wiadomo ile, kto i co ma. Miały być majtki, rum i kawa a jest biomasa . Mam nadzieję, że po raporcie trochę nam się rozjaśni.
Nie liczylbym na to ze.cos sie.ruszy po raporcie ...gdyby raport byl dobry to zbieranie by sie.zaczelo.juz kilka dni wczesniej a my w ostatnich dniach zbytniego zainteresowania papierem nie widzielismy;/ dlatego podchodze bardzo sceptycznie.