• lekko do góry Autor: ~ryszard [87.116.214.*]
    Spodziewam się 2-4 gr wzrosu w najblizszych godzinach .
  • Re: lekko do góry Autor: ~enigma [193.138.110.*]
    ryszard.....lekko do gory....ale mnie bardziej interesuje jak widzisz....minima???.....19-20??...czy nizej??......w jakich dniach przewidujesz....zloty krzyz??...
  • Re: lekko do góry Autor: ~ryszard [87.116.214.*]
    Na tym papierze jest newralgiczny punkt w tej chwili , i moje analizy moga być obarczone błędem . Jesli pytasz o złoty krzyż , najprawdopodobnie dojdzie do niego czwartek -piatek w przyszłym tygodniu . Wiem jedno że dla day treydera , teraz jest moment na zarobienie paru groszy . Co do dalszej wizji to sie wstrzymam . 22grosze to poziom ostatniego zniesienia tj 0.764 fibo , chodzi mi o zamkniecie sesji . Na razie jest sygnał sprzedazy i będzie jeszcze obowiązywał przez jakiś czas . ja powoli juz kupuje , bez euforii .
  • Re: lekko do góry Autor: ~enigma [193.138.110.*]
    dzieki ryszard...........ustawie sie na 22...........moze uda mi sie jeszcze dokupic.....
  • Re: lekko do góry Autor: ~nc [94.254.181.*]
    nie moze byc inaczej.
    weszla nowa emisja po 50gr, skupuja wlasne akcje po 60gr.
    wspaniala spolka.
  • Re: lekko do góry Autor: ~ryszard [87.116.214.*]
    Zanik obrotów w tym przypadku to to dobry objaw , jak i równiez 22gr dobrze sie trzyma
  • Re: lekko do góry Autor: ~Marco [83.238.158.*]
    Juz wiem dlaczego zdolowali kurs Żeby wiekszość odpowiedziała na skup za obligacje a po skupie kursik wystrzeli bo nie będzie podaży Celowo wpuscili akcje w trakcje skupu
  • Re: lekko do góry Autor: ~spekulant 1973 [79.163.90.*]
    a ja mysle ze to przystanek przed dalszym sypaniem
  • Re: lekko do góry Autor: ~szpak [77.252.99.*]
    a zaproponowali ci obligacje już?
  • Re: lekko do góry Autor: ~nikkt1 [78.88.49.*]

"Naszą misją jest zapewnienie akcjonariuszom wysokich stóp zwrotu poprzez budowę wartości spółek portfelowych oraz wsparcie nowych projektów kompetencjami i profesjonalizmem naszego zespołu."......to kpiny z inwestorow.
  • Re: lekko do góry Autor: ~szpak [77.252.99.*]
    no kpiny....perfidna szulernia z tomkiem za sterem....a moze jest balastem ttylko
  • Re: lekko do góry Autor: ~ryszard [87.116.215.*]
    Panowie mnie nie interesuja sprawy , długów skupów i innych na tej spółce bo i tak i na to nie poradzę . To co mnie interesuje , to analiza tech. i wskażnik stochastyczny już teraz dzienny pokazuje że moze choć trochę wzrosnąć . W dalszym ciagu jest na sygnałe sprzedazy ze srednich EMA i przebił o.764 fibo tj 22gr , ale często się tak zdaza że spada wiecej niż podpowiada AT . Osobiście uwazam że aktualny kurs nastraja do powolnego zakupu tego walorka
  • Re: lekko do góry Autor: ~ryszard [87.116.209.*]
    N a wykresie tyg. powstaje piękna swieca . Z chwilą zamkniecia sie tego tygodnia kursem 24--25 gr , zostanie wyrysowana formacja harami + złoty krzyż , przyznacie że jest duza szansa na wzrosty .
  • Re: lekko do góry Autor: a.e.r. [178.37.110.*]
    Też o tym piszę, że od tego tygodnia powinny zacząć się wzrosty. Do tego dojdą komunikaty, to będzie ładny odpał...
  • Re: lekko do góry Autor: ~ryszard [87.116.209.*]
    Indeks NC jest do góry . Nova i na wyk tyg. teraz jest krzyz harami zwiastujacy wzrosty .
  • Re: lekko do góry Autor: ~melka [77.254.210.*]
    ......ktoś wciąga papier,
  • Re: lekko do góry Autor: ~ktoś [195.117.112.*]
    Dnia 2012-03-26 o godz. 17:08 ~melka napisał(a):
    > ......ktoś wciąga papier,

Ja tego nie ruszam .
  • Re: lekko do góry Autor: ~HadwaO [87.248.69.*]
    paracelsus zrobil promocje ,chyba juz tak tanio nie bedzie
[x]
DIGATE -14,29% 0,01 2014-07-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?