ryszard.....lekko do gory....ale mnie bardziej interesuje jak widzisz....minima???.....19-20??...czy nizej??......w jakich dniach przewidujesz....zloty krzyz??...
Na tym papierze jest newralgiczny punkt w tej chwili , i moje analizy moga być obarczone błędem . Jesli pytasz o złoty krzyż , najprawdopodobnie dojdzie do niego czwartek -piatek w przyszłym tygodniu . Wiem jedno że dla day treydera , teraz jest moment na zarobienie paru groszy . Co do dalszej wizji to sie wstrzymam . 22grosze to poziom ostatniego zniesienia tj 0.764 fibo , chodzi mi o zamkniecie sesji . Na razie jest sygnał sprzedazy i będzie jeszcze obowiązywał przez jakiś czas . ja powoli juz kupuje , bez euforii .
Juz wiem dlaczego zdolowali kurs Żeby wiekszość odpowiedziała na skup za obligacje a po skupie kursik wystrzeli bo nie będzie podaży Celowo wpuscili akcje w trakcje skupu
"Naszą misją jest zapewnienie akcjonariuszom wysokich stóp zwrotu poprzez budowę wartości spółek portfelowych oraz wsparcie nowych projektów kompetencjami i profesjonalizmem naszego zespołu."......to kpiny z inwestorow.
Panowie mnie nie interesuja sprawy , długów skupów i innych na tej spółce bo i tak i na to nie poradzę . To co mnie interesuje , to analiza tech. i wskażnik stochastyczny już teraz dzienny pokazuje że moze choć trochę wzrosnąć . W dalszym ciagu jest na sygnałe sprzedazy ze srednich EMA i przebił o.764 fibo tj 22gr , ale często się tak zdaza że spada wiecej niż podpowiada AT . Osobiście uwazam że aktualny kurs nastraja do powolnego zakupu tego walorka
N a wykresie tyg. powstaje piękna swieca . Z chwilą zamkniecia sie tego tygodnia kursem 24--25 gr , zostanie wyrysowana formacja harami + złoty krzyż , przyznacie że jest duza szansa na wzrosty .