Coż czuję, że ... akcje są zbierane.....do 0,30 zostało jakieś 200 000 akcji... powyżej jest czarna dziura!!!!!
W tej chiwli już jest przemielone 425 000 akcji .. wvczoraj 260 000.
W wolnym obrocie jest około.....2 mln, ale pewnie jest FF jeszcze mniejszy bo zapewne EGI dokupuje cały czas... co widać!!!!!!!!
Nieźle to wygląda... a papieru coraz mniej... wczoraj 260 000, dzisiaj już 450 000 tj. 710 000 akcji z 2 mln teoretycznie w wolnym obrocie ( praktycznie tych akcji jest znacznie mniej ).
ja zaladowalem do wora wczoraj 100kilo papiera gdyby nie ladny zysk z aerfinanse nie mialbym tyle akcji, chociaz mam jeszcze troche w innej spolce moze dokupie jeszcze proxyad ale musialoby byc jakies super info bo np. ze sprzedali caly pakiet fachowcow jeszcze powyzej 1zl jak byl.. to wtedy jeszcze spokojnie ze 100%bysymy zrobili na proxyad :)
Dnia 2012-03-20 o godz. 14:41 ~Inwestor napisał(a):
> ja zaladowalem do wora wczoraj 100kilo papiera gdyby nie
> ladny zysk z aerfinanse nie mialbym tyle akcji, chociaz mam
> jeszcze troche w innej spolce moze dokupie jeszcze proxyad
> ale musialoby byc jakies super info bo np. ze sprzedali
> caly pakiet fachowcow jeszcze powyzej 1zl jak byl.. to
> wtedy jeszcze spokojnie ze 100%bysymy zrobili na proxyad :)
I gdzie Ty frajera na te 100k chcesz znaleźć i to pewnie jeszcze za 3 lub 5 pln
dokuupuj dalej przyda się ten twoj zarobek za air jak na razie to na 0 jestes
Jeny tragedia ktos 140k wystawil zwali się do 0,09 pewnie nowa emisja weszła
jeszcze Inwestor bedzie chciał swoje 100k kupione za 0,21 upchnac zatrzymamy sie na 0.04 :(
wszystko powyzej 0,10 to dla MAJACYCH ZAROBEK
tragedia straszna tragedia ludziska z pieniedzy Was okradną
Panowie i ew. Panie ta rakiet żadnego silnika nie zapuści i nidzie nie odleci poki taki chwalipieta jak Inwestor tych 100k nie oddaposprzedawac nadwyzki zostawic sobie po tysiaczku i wtedy zobaczycie jak to moze fruwac chyba widac kto tu papier trzyma.
Aha ten chwalipieta na aeir nie zarobil bo nie mogl prznajmniej nie tyle coby chcial jakies grosze nie poeim uciekly, grosze nie tysiace