Strasznie tu nagrania ktoś na spadki. W takim razie chce kupiić. I to bardzo!
Kurs już jest tak nisko, że wycena jest poniżej wartości realnej budynków i działek i sprzętów.
Jeśli więc spółka odpadli , albo kupi ją ktoś z doświadczeniem rynkowym farmaceutycznym, to właśnie tu można się spodziewać dużych zysków. Nie tam gdzie kursy biją aktualnie rekordy.
Tu będzie zaraz spora emisja po śmiesznej cenie. Okazja.
Cena jest zdołowana, inwestycja na ukończeniu. Lada chwila mogą wejść w alianse z zagranicznymi partnerami, a wtedy. WINDA !!! I to do góry!
Czego sobie i Wam życzę.
wtedy bedzie warto kupic, narazie czeka nas emisja i nie ma innych konkretów, a co do wyceny, nie zawsze jest ona adekwatna do wartosci tego co posiada spólka, tym bardziej że nie ma tutaj w ogóle zysku, ani samej sprzedazy na jakimś dobrym poziomie, uwazam ze moze byc o wiele nizej, bo należy również wycenić działania prezesów, a są one żenujące
Nie kłam chłopie - spółka wyceniana jest prawidłowo.
A co do tego, jak bardzo ktoś chce kupować jej akcje, przekonamy się podczas emisji.
Nawet w ostatniej emisji ( 19 groszy cena emisyjna, 45 - 51 groszy cena giełdowa ) zostało NIE OBJĘTYCH 2 miliony akcji !!!
i wszystko w temacie, obecne blokady to raczej rozpaczliwe bronienie kursu przed upadkiem a nie chec zakupu i rzeczywiscie do emisji a w zasadzie do poczatku jkiejkolwiek dzialalnosci recze z daleka od spolki przynajmniej ja
z powyższego wniosek jest tylko jeden - będzie taniej, i to dużo taniej. jeżeli ktoś wierzy w rozpoczęcie produkcji w IV kwartale tego roku to jest delikatnie mówiąc naiwny. w mojej opinii osoby wchodzące w ta spółkę powinny się liczyć z dodatkowymi emisjami akcji i to jeszcze w tym roku. a najlepsze jest to że do tej pory nie wiadomo - co tam ma być właściwie produkowane??
kolega juras zapewne dopiero teraz kupił perłe, posiedzi zobaczy, chyba że faktycznie bedzie przełom, przynajmniej podniesliby wam cenny walor przed emisją, co by źle nie wyglądało:)