• Info nic nie zmieni Autor: ~Ob$€rwator [141.119.184.*]
    Musi wykumulowac swoje. Rynek ogólnie stanął i wg. mojej opinii na przełomie marca i kwietnia ruszy a co za tym ruszy i Pronox. Na większości spółek sytuacja jest podobna jak na Pronox i nie zmieni tego nawet Chłop z Mazur.
  • Re: Info nic nie zmieni Autor: ~Hejj [77.65.156.*]
    pronox chodzi swoimi drogami, nieważne co się dzieje na szerokim
  • Re: Info nic nie zmieni Autor: ~Ob$€rwator [141.119.184.*]
    Twoje i moje życzenia to jedno a AT to drugie. Na Pronox będzie dobrze ale nie dlatego że jest info lecz dlatego że na AT na to wychodzi. AT to poprostu zachowanie wszystkich ludzi a nie nas dwóch.
  • Re: Info nic nie zmieni Autor: ~Piotr [94.75.114.*]
    Jeśli będą (hipotetycznie) złe wieści , kolejne porcje emisji podwójnymi dawkami, trwonienie majątku, brak pieniędzy z działalności i pomysłu na biznes - to jakie będzie zachowanie wszystkich ludzi ??? Ja bez AT wiem że nikt tego nie będzie kupował, ale raczej się pozbywał. A co na to AT ??? :)))
  • Re: Info nic nie zmieni Autor: ~Heej [77.65.156.*]
    w twoim życiu info Piotruś napewno nic nie zmieni :-)

u posiadaczy waloru z pewnością
    Nie wykluczam kupna akcji PRONCIA :))) . Nie chcę jednak bez sensu przepłacać.
    A pytam poważnie bo niektórzy moim zdaniem przeceniają znaczenie AT myśląc że jest to wiedza uniwersalna i do zastosowania wszędzie. A w gruncie rzeczy sprowadza się to do porównywania różnych miar. Z jednej strony statystyka i matematyka a z drugiej informacje dobre i powiedzmy bardzo dobre :))) Ciekawe jak Oni uwzględniają informację w tej statystyce bo znaczenie ma przecież i prognozowanie informacji i trend. Jak Oni to godzą ? A może wcale nawet nie próbują ? :)))) I druga sprawa to faktycznie szeroki rynek ma mały wpływ na to co tu się dzieje. Chociaż chyba widzę wyjątek. Gdy jest wybicie z totalnego dołka na szerokim rynku to chyba ma to też wtedy wpływ także na takie spółki. No i analogicznie przy załamaniu rynku.
    powiem ci tak, szanse na wzrosty oceniam na 80% , myślę że to całkiem sporo, musiałaby się wydarzyć jakaś tragedia abym zmienił zdanie.

Wiem że Pronox wszystkich przyzwyczaił do spadków, przerył akcjonariat, niektórzy pewnie psychicznie mają dość, ten rok wielu zapamięta na całe swoje giełdowe życie

chcesz zawsze kupować w samym dołku? to ja cię zmartwię ten dołek już był

a teraz cię pocieszę, wciąż jesteśmy bardzo blisko tego dołka więc nie ma co rozpaczać tylko kupować :-)

Pronox będzie rósł bo ja muszę zarobić na swoją starość :-))) to jest giełda, sky is the limit, trend się odwraca zawsze w bólach ale warto czekać

Gdybyś napisał połowę z tego co napisałeś pomyślałbym że mnie namawiasz. Ale napisałeś tyle że zastanawiam się czy mnie nie nakłaniasz ;)))
    Powiem tak. Na razie mam obawy co do zakupu, ale nie rozwijam tematu bo nie chcę straszyć.
    każdy robi co uważa za słuszne i tyle, to czy ty kupisz czy nie nie ma znaczenia bo niby co to zmieni :-)))

dobranoc

Też tak sądzę
  • PIOTRUŚ Autor: ~zbycho- [83.31.170.*]
    NA CO LICZYSZ i kogo zastępujesz

ZA mało ty jest kumaty jak na dziecko Chłopa
  • Re: PIOTRUŚ Autor: ~Piotr [94.75.114.*]
    Liczę nie przeliczone i zastępuję nie zastąpionych.
    To tak do Twojej informacji. Dobrze sobie to przemyśl.

Taki przekaz dla kumatych :))) he he
  • Re: Info nic nie zmieni Autor: ~zbycho- [83.31.170.*]
    Wczesniej chłop nie potrzebował pomocy dziś DUBLER postawił drugi komputer z nowo linia i nadaje sam ze sobą
    chłop i Piotruś
  • Re: Info nic nie zmieni Autor: ~Ob$€rwator [141.119.184.*]
    Panowie niestety i znów AT górą i robi za guru. Info wczoraj dało efekt zerowy. Kumulacja przy małych obrotach potrwa potem min. 0,20 ok. początek kwietnia.
    Oczywiście trzymam kciuki żeby AT się wywróciło w górę ale to trochę tak jakbym trzymał kciuki żeby grawiracja zelżała bo mam 7 kg nadwagi.
  • Re: Info nic nie zmieni Autor: ~xyz [46.169.117.*]
    Niestety tutaj nic sie dzis ani nawet w najblizszej przyszlosci szczegolnego niestety nie.wydarzy... zbycho tym razem nagania na asseco ale oni nawet w planach nie maja kolejnej spolki przejac w najblizszym czasie nawet jezeliby sie teraz zdecydowali to to nie trwa tydzien czy dwa ... ja akcje mam ale osobiwcie jakbym mial teraz kupic to wstrzymalbhm sie do konkretnego i przejrzystego info ze spolki o jej przyszlosci kosztem nawet tych trzech czy pieciu groszy za duze jest ryzyko zamrozenia sobie pieniedzy na dluzszy okres czasu
[x]
REGNON 22,41% 0,80 2020-09-30 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.