• wkrotce zacznie rosnac Autor: ~Osrowiak [188.146.246.*]
    brac wodkana,woda drozeje ,beda zyski
  • Re: wkrotce zacznie rosnac Autor: ~osrowiak [37.30.8.*]
    Dnia 2012-03-19 o godz. 06:00 ~Osrowiak napisał(a):
    > brac wodkana,woda drozeje ,beda zyski
    -
    zaczelo sie
  • Re: wkrotce zacznie rosnac Autor: ~jack [2.99.38.*]
    Woda zdrożała i będzie drożeć, ponieważ jest tania! Na zachodzie jest 6-cio krotnie droższa w ciągu 3-5 lat może zdrożeć więcej niż 400%. W Ostrowie już zdrożała i czekamy na wysoką dywidendę. Warto poczekać po podwyżce inwestycje przyniosą w tym roku efekty, pozdrawiam akcjonariat.
  • Re: wkrotce zacznie rosnac Autor: ~jack [2.97.43.*]
    Od stycznia 2012 ceny wody poszły mocno w górę,wyniki powinny się w tym roku znacząco poprawić.
  • Re: wkrotce zacznie rosnac Autor: ~osrowiak [46.205.88.*]
    Dnia 2012-04-28 o godz. 01:45 ~jack napisał(a):
    > Od stycznia 2012 ceny wody poszły mocno w górę,wyniki
    > powinny się w tym roku znacząco poprawić.
    =
    ooo jak ja ci wierze..wodkan jest kosmicznie taniutki...nikto nie znajet jaka to perelka,..licze na jakies 200 %czyli na powrot na 15 zeta bo tyle kosztowal na CETO..a moze sie rozpedzi na wyzsze pozomy.....
  • Re: wkrotce zacznie rosnac Autor: ~jack [84.13.217.*]
    Pamiętam go po 22zł. Nowa stawka 8,81zł obowiązuje do końca roku+opłata abonamentowa 6,85zł.
    W Gdańsku spółkę komunalną przejęła francuska firma SAUR. Oczywiście woda zdrożała...
    W dużych miastach ceny wody są corocznie podnoszone to i Ostrów nie powinien odstawać..
    SAUR jest międzynarodowym dostawcą usług dla środowiska. We Francji SAUR dostarcza wodę I odprowadza ścieki dla 17 mln ludzi. Za granicą obsługuje 5 mln mieszkańców w Hiszpanii, Polsce i Armenii, a także w Arabii Saudyjskiej. Spółki zależne SAUR – Stereau i Coved, działają na: rynku usług budowlanych I inżynierskich - Stereau i gospodarką odpadami - Coved, obsługując ponad 5 mln mieszkańców. SAUR zatrudnia 13.000 pracowników, a jego przychody to 1,5 mld € w 2010 roku
  • Re: wkrotce zacznie rosnac Autor: ~osrowiak [37.31.51.*]
    to moze nfos sprzeda to Francuzom i zrobia wezwanie tylko po jakiejs rozsadnej cenie , moze byc te 22 z,.......jestem za [mam 1800 akcji]
  • Re: wkrotce zacznie rosnac Autor: ~osrowiak [46.205.76.*]
    no i zaczlo rosnac wreszcie,mam nadzieje ze to nie slomiany zapal tylko powrot na jakies rozsadne poziomy dwucyfrowe
  • Re: wkrotce zacznie rosnac Autor: ~jack [78.150.4.*]
    Bardzo ciekawy artykuł o wejściu do Polski kolejnego potentata na skale światową tym razem z Izraela:
    http://www.portalsamorzadowy.pl/inwestycje/do-polski-wchodzi-izraelski-potentat-wodno-sciekowy,32566.html
  • Re: wkrotce zacznie rosnac Autor: ~jack [78.150.4.*]
    http://budownictwo.wnp.pl/izraelska-firma-w-polskiej-kanalizacji,170250_1_0_0.html
  • Re: wkrotce zacznie rosnac Autor: ~jack [84.13.162.*]
    Za 2011,mamy 720 tys zysku,czyli więcej niż W 2010r mimo sporych inwestycji,
    myślę ze dywidendę wypłacą jak co roku spółka jest niezadłużona więc możemy sobie pozwolić.
    Pozdrowienia dla akcjonariatu najszybciej rozwijających się wodociągów w Polsce!
  • Re: wkrotce zacznie rosnac Autor: ~osrowiak [37.31.78.*]
    Dnia 2012-05-19 o godz. 20:46 ~jack napisał(a):
    > Za 2011,mamy 720 tys zysku,czyli więcej niż W 2010r mimo
    > sporych inwestycji,
    myślę ze dywidendę wypłacą jak co roku
    > spółka jest niezadłużona więc możemy sobie pozwolić.
    > Pozdrowienia dla akcjonariatu najszybciej rozwijających się
    > wodociągów w Polsce!
    -
    w propozycji na walne zarzad nie chce dywidendy,ale animator stale podnosi widelki k-s wiec jest postep,ale chyba tylko my mamy wodana,ludzie nie znaja tematu,..mam nadzieje ze doczekamy jakiegos rozsadnego kursu..pozdrawiam i czekam na rezultat walnego
  • Re: wkrotce zacznie rosnac Autor: ~jack [78.151.58.*]
    Prywatyzacja miejskich przedsiębiorstw wodno-kanalizacyjnych jest w Polsce nieuchronna. Samorządy mają dzięki temu dodatkowe środki na innego rodzaju inwestycje.
    Tak twierdzi Michael Reiss, prezesem spółki Eko-Wark z izraelskiej grupy Tahal, która właśnie weszła na polski rynek:

www.biztok.pl/Izraelski-potentat-przejmie-nasze-wodociagi-l7378
[x]
WODKAN 0,81% 6,25 2026-05-14 15:20:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.