• pytanko do ~ppr [77.237.22.*] Autor: eshkoshka [46.204.69.*]
    witam widzę że przyznałeś się do życiowego błędu(inwazja pc) ,ale mam pytanko z innej beczki ,jak widzisz pprice dalej tam oczekujesz wybicia widzę coraz więcej osób nagania to na wzrosty to na spadki
  • Re: pytanko do ~ppr [77.237.22.*] Autor: ~ppr [77.237.22.*]
    co do inwazji to jak pisałem,błąd-ale z drugiej tak mały kapitał zaangażowany, że nie ma to dla mnie większego znaczenia-nie sprzedaję.Daję im szansę z rynkami zagranicznymi,natomiast jeśli dalej będą kręcić i spadnie poniżej 14 groszy to sprzedam, bo może być tak, że Seweryn się pogubił i stał się zakładnikiem własnego sukcesu.

Inaczej podchodzę do Power Price-oni jeszcze w niczym nie zawiedli mojego zaufania, regularnie i rzeczowo odpisują na maile i są pionierami na polskim rynku jeśli chodzi o taką działalność-wiec inaczej się ma konkurencyjność niż na Inwazji,gdzie podmiotów handlujących sprzętem jest sporo.Poza tym tutaj jest inwestor instytucjonalny, INQbe , który wiele projektów przeprowadził z olbrzymim sukcesem.Więc mocno wierzę i podtrzymuję, że za 2-3 lata i dalej powinno być wysoko.Pozdrawiam
  • Re: pytanko do ~ppr [77.237.22.*] Autor: eshkoshka [46.204.30.*]
    dziękuwa za odpowiedz jeszcze prośba jakbyś mógł rzucić okiem na polaqua czy tam nie rysuje się przypadkiem odwrócona głowa z ramionami? pytam się bo po poli jak zdąże chce jeszcze dokupić papiera pprice pozdr.
  • Re: pytanko do ~ppr [77.237.22.*] Autor: ~ppr [77.237.22.*]
    Dnia 2012-03-19 o godz. 09:23 eshkoshka napisał(a):
    > dziękuwa za odpowiedz jeszcze prośba jakbyś mógł rzucić
    > okiem na polaqua czy tam nie rysuje się przypadkiem
    > odwrócona głowa z ramionami? pytam się bo po poli jak zdąże
    > chce jeszcze dokupić papiera pprice pozdr.

rysuje się,ale zwykły RGR i ewentualne przebicie okolic 6,6-6,5 w dół da sygnał do realizacji z zasiegiem do 5,30.Natomiast odwrócona RGR wydaje mi się nieco naciągana,ramiona nie bardzo wykształcone,ale jak już się upierac przy tej wizji to trzeba 8,50 pokonać. Co do układu średnich, to nie pokazuje on jeszcze zmiany trendu-średnia 50 na razie jest wsparciem,ale do EMA 200 daleko, bo na dziś to okolice 10 zł
  • Re: pytanko do ~ppr [77.237.22.*] Autor: eshkoshka [46.204.30.*]
    no to trzeba wychodzić z papiera i dokupić ppr po okazyjnej cenie dzięki za info
  • Re: pytanko do ~ppr [77.237.22.*] Autor: ~ozu [217.96.82.*]
    tak ostro nie skupuj bo innym braknie
  • Re: pytanko do ~ppr [77.237.22.*] Autor: ~igo [77.237.17.*]
    Z sukcesem uplasowali emisje D i kurs nie drgną???
  • Re: pytanko do ~ppr [77.237.22.*] Autor: ~hmm [83.26.77.*]
    też się dziwie i zastanawiam czemu nie spada...
    takie wizje rozwoju roztaczacie jak to firma nie podejmuje super działań itd. ,ponadto ta emisja im się "udała"!
    tylko z naszego punktu widzenia bardzo źle się udała... miał być duży inwestor, a co jest to chyba każdy powinien widzieć.
[x]
PPRICE 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.