• Na mój gust jest duży progress Autor: ~Kacej [193.168.0.*]
    Przede wszystkim zyski netto: 187.247,52GBP, czyli 930.564,00 PLN - ok. 0,10 zł na akcję!
    Większe (w stosunku do stanu z raportu za Q2) środki pieniężne o 35.234,27GBP czyli 175.103,75PLN

Przychody ze sprzedaży co prawda niższe niż kwartał wcześniej, ale znacznie wyższe niż w poprzednich okresach;)

W majątku firmy mamy hangary w Dinard, ale nieruchomość we Francji nie jest jeszcze właściwie oszacowana (tu może być w przyszłosci na plusie).

Niestety brak informacji o samolocie - nie zamknęli tematu do końca stycznia 2012, dlatego nie ma zdjętej rezerwy.

Wiadomo, że nawet gdyby stracili ten samolot, to i tak nie upadną. Ich obecna wycena to ok. 0,20 zł na akcję.
    Ale samolot jest, bo JzG ma wtykę w spółce i to komunikował.
    Gdy zatem zdejmą rezerwę 1.511.699,69GBP (np. w q4), to kapitał własny będzie wynosił 1.881.668,85 GBP czyli 9.351.329,68PLN, czyli ponad 1 zł na akcję.
  • Re: Na mój gust jest duży progress Autor: ~anrdewładacie [89.230.121.*]
    Nie wiem dlaczego ciągły niepokój o ten samolot, że się nie znajdzie. Przecież sprawa była badana niedawno przez giełdę i jakby AER nie przedstawił właściwych dokumentów i wyjaśnień to pewno tak szybko by notowań nie puścili:)
  • bo masz akcje traty nic sie nie zmienilo jutro skakac pamietac maja po Autor: ~skakac [82.115.65.*]
    32 gr akcje
  • Re: bo masz akcje traty nic sie nie zmienilo jutro skakac pamietac maja Autor: ~wojtek [95.168.136.*]
    Chłopcze, weź skończ, bo jesteś nudny...
  • Re: Na mój gust jest duży progress Autor: kacej [193.168.0.*]
    Przypominam co było w poprzednim raporcie.

Co będzie 15.06 w raporcie za Q4? Mam nadzieję, że przynajmniej Dinard. I/lub zyski z działalności operacyjnej.

O samolocie chyba nic nie napiszą - napisaliby w oddzielnym raporcie.

A Wy jak myślicie?

P.S. Pytania nie kieruję do A&F, bo nie interesuje mnie jego zdanie.
  • Re: Na mój gust jest duży progress Autor: ~TROTODYL [95.49.231.*]
    generalnie jezeli nie bedzie gorszy od poprzedniego to bedzie dobrze, wazne żeby nie było bankructwa na horyzoncie na co sie nie zanosi i mi to wystarczy , informacja o samolocie spowodowałaby rakietę bez wzgledu na kryzys
    co do przygłupa A&F tez proponuje ignorować
  • Re: Na mój gust jest duży progress Autor: ~A&F [83.238.153.*]
    Dnia 2012-03-15 o godz. 20:14 ~Kacej napisał(a):

Ale
    > samolot jest, bo JzG ma wtykę w spółce i to komunikował.

Ale się teraz usmiałem ( ROFL )
  • Re: Na mój gust jest duży progress Autor: ~A&F [83.238.153.*]
    Na mój gust jest duży progress ( ??? )

ssssssssssssssssssssssssss

Co tak syczy ( ??? )

LOL

Chyba "progres" - progresja ( LOL )
[x]
AERFINANC 0,00% 0,04 2025-06-02 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe