ledwo sie jacek pojawil to kurs juz spada nie wiecie o co chodzi? ja wiem on zaniza i pozbiera od was w dolku po 21gr moze po 15gr zrobi dolek(juz tyle bylo) powtorka z aerfinance czyli wpierw spadek szorowanie po dnie i wybicie hehe :)
ja tam czekam na 21gr moze nizej tym bardziej jak zobaczylem to sypanie mocne wczoraj i potem kolejna zrzutke akcji po 27gr i jeszcze stalo przeszlo ponad 800tys akcji na podazy przez chwile i nikt nie chcial.. nie ma co brac z prawej tylko ustawiac sie na lewo na niskich poziomach i czekac az sypna, bo ktos wyrzuca akcje.. zbierzemy od jacka z grochowa(sam sie wyleszczysz kiedys z akcji przez to zanizanie kursow oj ryzykujesz chlopie mowie Ci to) i polecim chociaz na 60gr moze wyzej .. :) chociaz trzeba przyznac ze masz dobre typy zarobiles ostatnio na aerfinance ja tez zarobilem noveinv juz chcialem kupic dawno po 16gr jak dawali lecz nie zrobilem tego ale zrobie to teraz niebawem :)
Zbierać bo będzie płacz, jak odjedzie kwit na "- dziesiąt"
To ja tu wkładam 300 K złotych w kwitek, wierząc, że Tomek jak w multimedii rozwinie firmę i pchnie za 5 lat UPC za 1 mld, a Wy tu bankruta widzicie? Tu 80 gr. przy pozyskaniu finansowania na dalsze przejęcia to jest kropelka. Zapamiętać ten post bo za rok odpiszę na tym wątku przy cenie pow. 1 zł. za papier. I o ile jestem od urodzenia niedźwiedziem, tak tu jestem niemal pewny sukcesu Tomka Bartela. To fizyk i koder, w przeciwieństwie np. do Szkudlarka po socjologi, który totalnie nie rozumie fizyki dźwięku, a jest prezesem truchła TAC.
To co robimy tak jak na AER i wystawiamy 4,97 4,98??
Pozdr - JAcek
Witaj, ja skorzystałem z podpowiedzi Jacka i kilka złotych zarobiłem. Tu pewnie też się da zarobić. Zawsze istnieje ryzyko, ja bazuję na swojej analizie. Jeśli ktoś podpowiada warto się chwilę zastanowić i podjąć decyzję czy kupuję czy odpuszczam. Ale podstawowa cecha to zdrowy rozsądek. Poza tym o ile ciekawsze by było forum, gdyby rozmowa toczyła się na tematy merytoryczne. A tak na większości forach czytamy że będzie dzida, up, kosmos, rakieta, albo wprost przeciwnie. kanał, śmieć bankrut itp. A do tego większość tych postów redagują ludzie którzy inwestują głównie swoje kieszonkowe od rodziców...
P.S.
Nie chciałem nikogo urazić moją wypowiedzią, ale poziom na forach (z kilkoma wyjątkami) można porównać do polskiej kinematografii obecnych czasów z jej komediami...
Cena debiutu 2,50 a dziś 22 grosze dziwny jest ten świat c\wk 0.19 podobno . firma niezadluzona ,wykazujaca zyski ,absolutnie nie naganiam do kupna tylko może ktos mnie oswieci bo ja juz nic nie rozumiem co tu jest grane
z tego co wyczytalem z interesujacych mnie spolek m.in cwpe i directes to on tam sie udzielal pisal ze kupil cwpe po 25zl przed splitem czyli na teraz 2zl to jest 80% w plecy i tyle samo gdzies moze byc na directes bo kupowal powyzej 1zl chyba w lutym 2011r wejdz na watek directes i cwpe na tym forum tam wszystko pisze no nie trafil chlop z dolkiem - byla bessa jeszcze to stracil ale jak poczeka x lat to odzyska kase a moze nawet zarobi bo powinny odbic te spolki w dluzszym czasie choc nie ukrywam ze na krotka mete jeszcze moga zleciec zwlaszcza directes tam jakies chyba celowe zanizanie jest, lub bank sypie komus akcjami bo wzial na nie kredyt?!czemu tak by spadal? no chyba ze upadlosc sie szykuje, nie wiem mozna tylko zgadywac..
bednarowicz?
skończył się dawno
jak dostawał grzanki od poznania to był mocny ale tylko poszedł na swoje i kibel na cwpe i innych, pośmiewisko, wszyscy z niego łacha drą
tak samo skończy jacuś z gnojkowa, icpd już dostał 70% w tył a będzie gorzej i skończy się jak bankier
wszyscy spekulanci tak kończą
dzieki za tanie akcje po 19 i 20gr dzis :) jutro jak bedzie jeszcze przecena to dokupie wiecej moze w nizszej cenie jak ktos zrobi prezent? :) i trzymamy dalej do 80gr bo kiedys tyle tu bedzie jak nie wiecej?! pozdro :)
jaki psychiczny? lapie tylko okazje z rynku w dolku :) z co lepiej lapac na gorce co? hehe na gorce to sie oddaje z zyskiem a kupuje w dolku po duzym spadku i na duzym minusie jesli spolka jest dobra a ta jest. Moze Bartel jutro spusci kurs jeszcze troche nizej to se dobiore nizej, bo mam jeszcze sporo wolnej gotowki a jak nie to znow dziobne po 19 i 20gr bo to i tak taniocha :) to mi przypomina runicom(chcialem po 30pare gr kupic ale sie spoznilem a kurs poszedl na 4zl!) tu moze byc podobnie.. :)
ale okazja na podazy po 20gr prawie 200kilo akcji do wziecia, gdybym mial wolna gotowke wzialby mu to sprzed nosa bo to okazja, dziwie sie jeszcze ze ktos mu tego nie wzial?! :D
Czy to prawda, że Pan Janusz Kumala w okresie od listopada 2011 r. do końca marca 2012 r. pełnił również funkcję Prezesa Zarządu SferaNet Sp. z o.o.? Jeśli tak, to jak jego działalność w SferaNet ma się do komunikatu Open-Net, z którego wynika, że SferaNet nie dopełnił jakichś formalności i de facto opóźniał proces przejęcia? Czy to znaczy, że Pan Kumala jako Prezes SferaNet, działał na szkodę spółki Open-Net, w której również jest Prezesem? Proszę o informację, ponieważ jest to równie niezrozumiała sytuacja, jak ta, kiedy to będąc 100% udziałowcem Interlandii Prezes Kumala kupuje tę spółkę jeszcze raz. Czy zarząd i RN Open-Net nie uważają, że działanie takie może być traktowane jako działanie na szkodę spółki i akcjonariuszy?
(Na to pytanie nie ma jeszcze odpowiedzi)
OPENNET 19:43 Proszę o udzielenie rzetelnej, a nie wymijającej odpowiedzi na moje pytanie. Interesuje mnie Państwa odpowiedź na treść oświadczenia Zarządu SferaNet, które wyraźnie wskazuje, iż to z Państwa winy nie doszło do transakcji. Dlaczego podpisywaliście Państwo umowę zakupu nie mając na nią zabezpieczonego finansowania? I dlaczego przedstawiacie Państwo zafałszowane raporty - nieprawdziwe informacje dot. tej transakcji? Czy w ten sposób chcecie budować zaufanie inwestorów? Czy nie obawiacie się procesu ze strony SferaNet, za naruszenie dóbr tej firmy?
no i skorzystal ktos z okazji i wzial ponad 100kilo akcji w promocji po 20gr tak koncza Ci za chlanni co poprzez chciwosc by jaknajtaniej dokupic wiecej akcji pozbywaja sie sami papiera na dolku! :D