• jupek Autor: ~Inwestor [46.175.236.*]
    Po co tyle tu piszesz? Martwisz się o kogoś pieniądze? Matka Teresa? Czy onanista? Trol? Czy chcesz kupić taniej? Jesteś najbardziej aktywny na forum M10, to trochę dziwne jak na kogoś kto nie ma akcji i nie chce mieć...? Trend jest i tak wzrostowy, możesz pisać co chcesz. Gdyby ktoś chciał wywalić akcje to by windę zrobił na 50 gr w 2 dni więc?
  • Re: jupek Autor: ~ronia [95.49.149.*]
    zgadzam sie i czekam cierpliwie
  • Re: jupek Autor: ~jupek [195.117.31.*]
    pisze bo gdzieś musze taką mam potrzebe:) w czym wam to przeszkadza tylko konkretnie proszę jak papier będzie można kupić taniej to chyba lepiej przecież to perełka która da zarobić krocie to o co Ci chodzi - konkretnie poproszę
    to są moje prywatne opinie tak jak twoje i innych tylko wy chcecie złapać łosi na kwity w których siedzicie a ja może ich przestrzec:)
    nikt z was nie wywala bo oto chodzi w dystrybucji , czekacie powyżej 0,3 póżniej jak zejdzie poniżej 0,2 zaczniecie wywalać aha chciałem sprawdzić ilu was jest wniosek jest jeden - dużo
  • Re: jupek Autor: ~rownowaga [62.87.206.*]
    oj duzo duzo, a ty kolego widze masz duzy problem z tym walorem
    sr...asz po krzakach i nie wiesz co zrobic i jeszcze probujesz sie tego dowiedziec na forum
    brak jaj
    nie boj sie, kupuj ja ci sprzedam, bedzie roslo jeszcze mozna zarobic z 50%
    jutro lekkie odbicie w gore a pozniej juz nikt nie zdazy dzisiaj co kupili po 27gr to szczesciarze
  • Re: jupek Autor: ~hmm [79.184.83.*]
    duzo strachu ladna nagroda
  • Re: jupek Autor: ~jupek [195.117.31.*]
    ale po co te nerwy pytam:)
    aż tak mocno się zapakowałeś
  • Re: jupek Autor: ~jasi [193.200.47.*]
    forumowy ciołek ,gderał już od początku hossy ,szkoda czasu na polemikę z dzięciołem:)
[x]
GLGPHARMA -1,02% 0,58 2019-06-03 15:53:14
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.