Po co tyle tu piszesz? Martwisz się o kogoś pieniądze? Matka Teresa? Czy onanista? Trol? Czy chcesz kupić taniej? Jesteś najbardziej aktywny na forum M10, to trochę dziwne jak na kogoś kto nie ma akcji i nie chce mieć...? Trend jest i tak wzrostowy, możesz pisać co chcesz. Gdyby ktoś chciał wywalić akcje to by windę zrobił na 50 gr w 2 dni więc?
pisze bo gdzieś musze taką mam potrzebe:) w czym wam to przeszkadza tylko konkretnie proszę jak papier będzie można kupić taniej to chyba lepiej przecież to perełka która da zarobić krocie to o co Ci chodzi - konkretnie poproszę
to są moje prywatne opinie tak jak twoje i innych tylko wy chcecie złapać łosi na kwity w których siedzicie a ja może ich przestrzec:)
nikt z was nie wywala bo oto chodzi w dystrybucji , czekacie powyżej 0,3 póżniej jak zejdzie poniżej 0,2 zaczniecie wywalać aha chciałem sprawdzić ilu was jest wniosek jest jeden - dużo
oj duzo duzo, a ty kolego widze masz duzy problem z tym walorem
sr...asz po krzakach i nie wiesz co zrobic i jeszcze probujesz sie tego dowiedziec na forum
brak jaj
nie boj sie, kupuj ja ci sprzedam, bedzie roslo jeszcze mozna zarobic z 50%
jutro lekkie odbicie w gore a pozniej juz nikt nie zdazy dzisiaj co kupili po 27gr to szczesciarze