• no i podziękował Autor: ~stary wyga [87.207.148.*]
    K: 24-26
    S: 59-60

powodzenia
  • Re: no i podziękował Autor: ~spekulant 1973 [79.163.107.*]
    a jaki pakiecik pan sprzedał ?
  • Re: no i podziękował Autor: ~stary wyga [87.207.148.*]
    malutki ;)
  • Re: no i podziękował Autor: ~rpt [95.154.230.*]
    no to gratki :)

i o to chodzi, papier musi krazyc aby rosnac, jak wszyscy zaczna kisic to nie bedzie komu kupowac

male pakiety w dol, troche wieksze w gore i mamy nowy uformowany trend
    Obawiam się, że trochę się możesz zdziwić już jutro, no ale niech ci będzie, że jest trend. :)
  • Re: no i podziękował Autor: ~maro66 [94.40.27.*]
    sprzedałeś a teraz naganiasz na spadki............może troszku i spadnie, ale po co te Twoje wypociny
  • Re: no i podziękował Autor: ~dobieracz!!!! [81.168.143.*]
    zapomniał dodać zakupy po 2 zł hahahaha
  • Re: no i podziękował Autor: ~AL [83.13.32.*]
    1 055 596 szt. tyle się przemieliło ciekawe kto to kupi jak będą sprzedawać hehe bo nie sądze że będzie trzymał do następnej jazdy w dół na 20 groszy
  • Re: no i podziękował Autor: ~nc [109.243.161.*]
    Na pewno AER nie jest typowo niskowolumenowa spolka spekulacyjna na 5-10 sesji. Tu bedzie albo stabilny dluzszy wzrost z licznymi korektami albo powrot do cen z wyjscia.
    Widzę, że dzisiaj tak jak przewidziałem - krótki jeszcze powrót powyżej 60 gr i początek zjazdu do bazy. Raport nie pozostawia cienia wątpliwości.

ps. Aha, w przyszłym tygodniu do odpału szykuje się gpf jakby ktoś nie wiedział, do wyjęcia 200-300% w miesiąc :)
  • Re: no i podziękował Autor: ~nc [109.243.251.*]
    Chyba pgf.
  • Re: no i podziękował Autor: ~młody inwestor [89.228.144.*]
    Dnia 2012-03-16 o godz. 20:07 ~stary wyga napisał(a):
    > Widzę, że dzisiaj tak jak przewidziałem - krótki jeszcze
    > powrót powyżej 60 gr i początek zjazdu do bazy. Raport nie
    > pozostawia cienia wątpliwości.

ps. Aha, w przyszłym
    > tygodniu do odpału szykuje się gpf jakby ktoś nie wiedział,
    > do wyjęcia 200-300% w miesiąc :)

Czy to może GPF Causa, czym uzasadnia Pan możliwość takiego wzrostu. Proszę o krótką odpowiedź.
  • Re: no i podziękował Autor: ~nc [164.127.254.*]
    A czymze innym jak nie przecieciem od dolu linii zerowej przez macd na duzym wolumenie. Ze odpowiem za doswiadczonego kolege. A swoja droga to istny szok ze na zamkniecie mogli sprzedawac AER ci co go kupili ponizej 55gr skolko ugodno. Moze byc nadal niezly DT w przyszlym tygodniu na nim.
    Macd jak macd, raczej obserwuję co się dzieje w spółce fundamentalnie oraz co się dzieje po stronie popytu/podaży, ale tu wątek o aer więc nie będę naganiał na gpf :)

A więc jeśli chodzi o aer to być może uznajecie mnie za frajera, że wychodziłem po 59-60, skoro dało się spokojnie 2-3 grosze wyżej, ale tak co do grosza wyczuć zasięg wzrostów to nie sposób na dłuższą metę - uwierzcie na słowo staremu doświadczonemu wydze! :)
    Poobserwuję jeszcze przez jakiś czas papierek, bo lubię patrzeć jak zachowują się spółeczki w których byłem, ale raczej już nie wejdę - przewiduję w przyszłym tygodniu powrót poniżej 0,5 i powolna kiszonka przez kolejne tygodnie. Euforia po "dotacji" się wypaliła, raport słabiutki, nie ma pod co dalej grać...
  • Re: no i podziękował Autor: ~nc [164.127.120.*]
    niedlugo ci spolek zabraknie
    Dnia 2012-03-16 o godz. 23:54 ~nc napisał(a):
    > niedlugo ci spolek zabraknie

Żartujesz prawda?
    Kilkaset śmieci już jest do zabawy, a sobol jeszcze wprowadza codziennie nowe...
    Poza tym im mniej tym lepiej, bo kapitał się nie rozwadnia - obecne debiuty od razu walą 50% w dół.
    Dnia 2012-03-16 o godz. 20:07 ~stary wyga napisał(a):
    > Widzę, że dzisiaj tak jak przewidziałem - krótki jeszcze
    > powrót powyżej 60 gr i początek zjazdu do bazy. Raport nie
    > pozostawia cienia wątpliwości.

ps. Aha, w przyszłym
    > tygodniu do odpału szykuje się gpf jakby ktoś nie wiedział,
    > do wyjęcia 200-300% w miesiąc :)

Przypominam o swoim poście z zeszłego tygodnia i o gpf - jeszcze można sporo zarobić :)
[x]
AERFINANC 0,00% 0,04 2025-06-02 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.