Na pewno AER nie jest typowo niskowolumenowa spolka spekulacyjna na 5-10 sesji. Tu bedzie albo stabilny dluzszy wzrost z licznymi korektami albo powrot do cen z wyjscia.
Dnia 2012-03-16 o godz. 20:07 ~stary wyga napisał(a):
> Widzę, że dzisiaj tak jak przewidziałem - krótki jeszcze
> powrót powyżej 60 gr i początek zjazdu do bazy. Raport nie
> pozostawia cienia wątpliwości.
ps. Aha, w przyszłym
> tygodniu do odpału szykuje się gpf jakby ktoś nie wiedział,
> do wyjęcia 200-300% w miesiąc :)
Czy to może GPF Causa, czym uzasadnia Pan możliwość takiego wzrostu. Proszę o krótką odpowiedź.
A czymze innym jak nie przecieciem od dolu linii zerowej przez macd na duzym wolumenie. Ze odpowiem za doswiadczonego kolege. A swoja droga to istny szok ze na zamkniecie mogli sprzedawac AER ci co go kupili ponizej 55gr skolko ugodno. Moze byc nadal niezly DT w przyszlym tygodniu na nim.
Macd jak macd, raczej obserwuję co się dzieje w spółce fundamentalnie oraz co się dzieje po stronie popytu/podaży, ale tu wątek o aer więc nie będę naganiał na gpf :)
A więc jeśli chodzi o aer to być może uznajecie mnie za frajera, że wychodziłem po 59-60, skoro dało się spokojnie 2-3 grosze wyżej, ale tak co do grosza wyczuć zasięg wzrostów to nie sposób na dłuższą metę - uwierzcie na słowo staremu doświadczonemu wydze! :)
Poobserwuję jeszcze przez jakiś czas papierek, bo lubię patrzeć jak zachowują się spółeczki w których byłem, ale raczej już nie wejdę - przewiduję w przyszłym tygodniu powrót poniżej 0,5 i powolna kiszonka przez kolejne tygodnie. Euforia po "dotacji" się wypaliła, raport słabiutki, nie ma pod co dalej grać...
Dnia 2012-03-16 o godz. 23:54 ~nc napisał(a):
> niedlugo ci spolek zabraknie
Żartujesz prawda?
Kilkaset śmieci już jest do zabawy, a sobol jeszcze wprowadza codziennie nowe...
Poza tym im mniej tym lepiej, bo kapitał się nie rozwadnia - obecne debiuty od razu walą 50% w dół.
Dnia 2012-03-16 o godz. 20:07 ~stary wyga napisał(a):
> Widzę, że dzisiaj tak jak przewidziałem - krótki jeszcze
> powrót powyżej 60 gr i początek zjazdu do bazy. Raport nie
> pozostawia cienia wątpliwości.
ps. Aha, w przyszłym
> tygodniu do odpału szykuje się gpf jakby ktoś nie wiedział,
> do wyjęcia 200-300% w miesiąc :)
Przypominam o swoim poście z zeszłego tygodnia i o gpf - jeszcze można sporo zarobić :)