• No dawać dawać Autor: ~Znany [83.15.252.*]
    na lewo ...... ach podoba mi się ten walor .... wszystko idzie jak po sznurku 20 marca tuż tuz a potem Koniec OKRESU i jedziemy do góry ...... nie naganiam ale wszystko za tym przemawia nawet AT ...... przy tym FF to moga byc mega fajerwerki ..... proszę tylko spojrzeć 240 akcji i 3% do góry :-) :-) a co będzie jak ktos zacznie kup[ować poważnie
  • Re: No dawać dawać Autor: ~kamila [164.127.64.*]
    A co bedzie jak bedzie zle info ? 5.7 ?
  • Złe tzn jakie ? Autor: ~Znany [83.15.252.*]
    j w
  • Re: Złe tzn jakie ? Autor: ~kisiarz [79.184.225.*]
    LIPKA JESZCZE MUSI SPORO DOKUPIĆ,WIEC NAPEWNO BEDZIE ZŁE INFO!!!!!,CZYLI KOSZTY ZARZĄDU 5 BANIEK I TAKIE TAM PODOBNE DUPERELE.....
  • Re: Złe tzn jakie ? Autor: ~kamila [88.156.38.*]
    Znany spytaj Waldzia ;-)
  • Kamilko Autor: ~Znany [83.15.252.*]
    popatrz co było w ubiegłum roku , jechałem na Kompapie jak na łysej od 7.... do 11 ....
    teraz będzie powtórka :-)
  • Panie Znany Autor: ~doktor [83.24.31.*]
    Fajnie, że ci się chce dyskutować z kimś takim jak podesłana tu Kamila.

coś do poczytania:

Report Summary for: PPH KOMPAP SA is an above average quality company with a positive outlook. PPH KOMPAP SA has weak business growth and is run by efficient management. The trend in PPH KOMPAP SA fair value exchange rate against its closest rated-competitor, Mondi Swiecie SA, has been stable over the past 2 weeks. When compared to its closest competitor, PPH KOMPAP SA shows similar undervaluation and is equally likely to outperform the market.

http://www.sadifanalytics.com/stockmarks/company-85-KMP

• Re: Panie Znany Autor: ~kamila [88.156.38.*]
    Doktorku kto mnie podeslal powiedz prosze bo jestem ciekawa.
    Ty wydajesz sie podeslany przez W.L albo masz klapki na oczach......
    Milego weekendu
[x]
KOMPAP 0,00% 23,00 2025-09-24 14:26:09
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.