Tak, tak, Jacek już wycofuje pomału zlecenia z K. Jeszcze nie tera, jeszcze nie poleci. Myślę, że w raporcie nie będzie majątku, a wiecie jak ostatnio się to skończyło. Jak wszystko się poukłada i będzie zaksięgowane, to wtedy będzie permanentny wzrost. A na razie to gra Jacka i tyle w temacie.
aer chyba byles idiota ze sprzedales po zaledwie 100%wzrostu taka perle jak sam dobrze wiesz ze jest warta znacznie wiecej wiec po co sie bawic w DT jak mozna sie wyleszczyc i juz taniej nie odkupic i to wlasnie stalo sie Tobie a teraz patrz i placz jak Ci ucieka na conajmniej 1zl w kilka sesji.
aha czyli nie kupiles tyle ile chciales i chcialbys zrobic jeszcze zakupy przy nizszej cenie no ale o tym mozna juz tylko pomarzyc predzej ludzie 1zl zobacza niz 30gr(mimo iz blizej 30 niz 1zl hehe) :)
dobrzy niektorzy sa, ustawia sie nizej zeby kupic grosz taniej a jak pociag ucieka kupuja 30% wyzej i maja sie za super inwestorow. kupujcie poki macie z przodu 4, bo po raporcie bedzie juz 6
dzis raport pewnie bedzie wieczorem bo zwykle tak daja mysle ze dzis pod raport urosnie kilkadziesiat % a jutro zrobia tez wysokie otwarcie lub nie bedzie mozna bedzie go kupic przez 1lub wiecej dni tak jak to mialo miejsce nie dawno i otworzyl sie zas +40% wiec dzis jeszcze ostatnia szansa na tanie zakupy ponizej 50gr jeszcze, bo konczymy gdzies w okolicach 60gr a jutro ok 90gr - 1zl - tak mysle, mozecie sie z tym nie zgadzac, czas pokaze czy mialem racje..
Czego sie kolega spodziewa po raporcie? Wg mnie nic tam nie bedzie, a nawet bedzie slabo. Wiadomo ze AER jest spolka ktora dopiero sie rozwija. Sprawa z samolotem ucichla, mieli podac w komunikacje jesli by sie cos wydarzylo.
ja ani troche, tylko dziwie sie ze ludzie sie tak mu daja napelniaja mu koszyczek do pelna hehe a potem sami odkupuja 100%wyzej ale wtedy traca bo przychodzi korekta nie maja wogole wyczucia..
Dziwie sie tez troche temu co straszy w tych cenach i w dniu kiedy moze pojawic sie nawet lada chwila raport, jak nie zdazy anulowac to mu wezma i nie zarobi lub zarobi mniej bo odkupi drozej swoj pakiet - po co wiec tak ryzykowac? ;)