sam jesteś balon bo nie kupiłeś..... hahahaha, a jak pepes naprawde wystartuje to będziesz kupował po 1, 70 potem sprzedasz po 1,20 i znów będziesz balon...hahaha ja dokupiłem jeszcze wczoraj po 1,04 bo była promocja, a ty przestań beczeć... i kup BIOTON... HAHAHA
dds... jak jesteś zapakowany w bankruty to gratuluje.... ja preferuje coś co ma realna wartość.... pozostaje tylko współczuć..... jak będzie po 1,50 to moze sie ,,gnieść'' .....ty tylko oblizać...
na gpw nic 2 razy sie nie powtarza
jeszcze raz mowie wam ze wyniki beda mocno rozczarowujace
pps odda caly wypracowany zysk z ostatnich miesiecy i znow bedzie kiszonka
spolka nie potrafi utrzymac wiecej niz jednosyjnego wzrostu
czemu nikt gniota z zarzadu nie kupuje?
skoro maja byc takie dobre wyniki
spolka to przewartosciowany balon
realna wycena to poziom 50-55 mln............
jak spadnie podnizej takiej kapitalizacji mozna kupic
powinieneś sprawdzic dla wszelkiego spokoju temperaturę
ale nie nalegam może to twój normalny odlotowy stan
coś Ci powiem w tajemnicy
jesteś wspaniałym antywskaznikiem na pepeesie
a to oznacza że pepees będzie NR 1 na GPW
tak trzymać
dds ty sie nawet po 90 groszy nie załapiesz bo jestes tylko inwestor-gawędziarz... jak dokładnie przeczytasz artykuł dowiesz sie ze to najlepszy rok w historii spółki czyli nawiększe zyski, a co do ewentualnej emisji to jeżeli spółka ma dobrego menadżera to on zamiast płacić haracz bankowi za kredyt pobiera kapitał taniej... bo inaczej nie byłoby w ogóle giełdy....Problem jest tylko jeden... spółka musi mieć zyski i rokować by ktos w nią wierzył i dał kapitał... jezeli by miały akcje spaść to nikt nie da 90 gr za nowe akcje.... odblokuj sie i przestań mękolić podłóż PKC na kupnoi dołącz do cierpliwych. 100 szt też kapitał a mozesz nieć potem na browara gratis.... NIE-PĘKAJ- DO ODWAŻNYCH -ŚWIAT.......
dds... gały ci wyskocza jak sie zako ńczy dzisiejsza sesja.... wyczyszcza spółke z ostatnich niedowiarków albo tych którym 10% wystarczy i JAZZZZZZZZZZZDA..... NIE KUPIŁEŚ DZIŚ TO MASZ ....PH.... i to nie jest PH..5,5..... HAHAHA