• do ryszarda Autor: ~enigma [193.138.110.*]
    ....widze ze dosc dobrze sie orientujesz.. w sytuacji ......myslisz ze cena 22 gr jest osiagalna bo chcialbym dokupic.......
  • Re: do ryszarda Autor: ~ryszard [87.116.214.*]
    Napisz mi czy sie orentujesz w analizie technicznej , jesli tak to ci z detalami wszystko podam i opiszę
  • Re: do ryszarda Autor: ~enigma [193.138.110.*]
    Dnia 2012-03-14 o godz. 12:28 ~ryszard napisał(a):
    > Napisz mi czy sie orentujesz w analizie technicznej , jesli
    > tak to ci z detalami wszystko podam i opiszę

tak...jezeli mozesz mi cos podpowiedziec bede bardzo wdzieczny.....
    Włączsobie średnie EMA 9 tam są 5, 10 , 20 ) ja się opieram na 4 , 8 , 16 . , oczywiscie wykres dzienny. Napisałem że po przekroczeniu 29gr , kurs powinien spaść między 26--22 gr ( tak wychodzi ze sniesienia fibo ) 22 gr to jest ostatnie zniesienie -0.764 , jeśli ten kurs nie wyczyma moze być nie za wesoło . Srednie EMA wykazują jednoznacznie że kurs będzie spadał , jest potwierdzony sygnał sprzedazy . Teraz napiszę dlaczego spodziewam się w przeciągu kilku tygodni zakończenia spadku i ponim bardzo silnego wzrostu . Włącz sobie srednie SMA wyk dzien . 50 sesyjną i 200 sesyjną , za około 13-15 sesji dojdzie do ich przecięcia co utworzy tak zwany złoty krzyz tj bardzo silny sygnał kupna .
  • Re: do ryszarda Autor: ~enigma [193.138.110.*]
    Dnia 2012-03-14 o godz. 12:55 ~ryszard napisał(a):
    > Włączsobie średnie EMA 9 tam są 5, 10 , 20 ) ja się opieram
    > na 4 , 8 , 16 . , oczywiscie wykres dzienny. Napisałem że
    > po przekroczeniu 29gr , kurs powinien spaść między 26--22
    > gr ( tak wychodzi ze sniesienia fibo ) 22 gr to jest
    > ostatnie zniesienie -0.764 , jeśli ten kurs nie wyczyma
    > moze być nie za wesoło . Srednie EMA wykazują
    > jednoznacznie że kurs będzie spadał , jest potwierdzony
    > sygnał sprzedazy . Teraz napiszę dlaczego spodziewam się w
    > przeciągu kilku tygodni zakończenia spadku i ponim bardzo
    > silnego wzrostu . Włącz sobie srednie SMA wyk dzien . 50
    > sesyjną i 200 sesyjną , za około 13-15 sesji dojdzie do ich
    > przecięcia co utworzy tak zwany złoty krzyz tj bardzo
    > silny sygnał kupna .

ok.....dzieki za przemyslenia .....no wlasnie.....oby te 22 wytrzymalo....wielkie dzieki....
  • Re: do ryszarda Autor: ~Ewa [83.238.158.*]
    Do Rysia Czy mozesz mi cos napisac o PBG Czy dalej będzie spadać bo kupiłam po 46 a tu dalej leci w dół Bede ci wdzięczna

z góry dziekuje
    Chcac wyrobić sobie zdanie pod względem AT , to musi trochę potrwac . Jutro rano coś Ci napisze . Teraz idę odreagowac do pubu .
    Ok Ryszardzie dziekuje i czekam Osobiscie nie znam sie na AT ale mam przeczucie ze dzis był ten dziń bu kupic PBG Kilka juz razy przeczucie mnie nie zawiodło pozdrawiam i czekam Ewa
    Ewo pod względem fundamentalny ta społka wydaje sie OK , na pierwszy rzut oka . Wskazniki sa super , ale to nie moja działka ponieważ ja opieram sie na AT . Wskazniki techniczne zwłaszcza oscylator stochastyczny wyk dzin i tyg. jest bardzo wyprzedany i sugeruje chodzby na krótko wzrost notowań Natomiast MACD wyk tyg. wygenerował sygnał sprzedazy . Wskażniki na których ja polegam SMA i EMA wyk tyg. wskazuja mi że ja osobiscie nie kupowałbym ten papier na ta chwilę ( wolę kupic drożej , ale na sygnale kupna ) Ewo kilka chwil to za mało o wyrobienie sobie własciwego zdania na temat spółek z giełdy i osobiście mogę sie mylić ( przed kupnem danej spółki poświecam jej około tygodnia na AT ) Są także spólki które które pod względemtechnicznym są bez zarzutu ( sygnał kupna ) a ona stoi w miejscu np GJA . Mion zdanie są one trzymane w odpowiednim celu
    Dziekuje Rysiu za poswięcony czas
  • do rysia i ewy Autor: ~nowy [89.231.126.*]
    chłopie co Ty bredzisz jakie fundamenty OK ?
    spółka ogłasza emisję akcji na mega skale chcą zwiększyć kapitały własne dwukrotnie bo przepływy operacyjne na minusie zaraz odpalą kowenanty w bankach i bedzie tak jak z DSS, że co drugi dzień ktoś wnioskuje o upadłość spółki
  • Re: do ryszarda Autor: ~nikt1 [78.88.49.*]
    Fajnie,ze pomagasz bezintersownie ludziom.To bardzo mnie cieszy.I dziekuje Ci za analizy odnosnie NOV.Ja tez napije sie dzis piwka.Wiec zdrowko Ryszardzie Lwie Serce-:)
  • Re: do ryszarda Autor: ~Co. [89.77.84.*]
    Wielki szacunek dla średnich ruchomych i wykładniczych.Jak się czyta ryszarda to można dojść do wniosku że nic nie zależy od przypadku i nie istnieje coś takiego jak ryzyko nieprzewidywalne.Mi nie przeszkadza jego nonszalancja, chociaż GJA miał wystartować w tym tygodniu.(jeszcze nie koniec tygodnia).NOV większą łyżką to moim zdaniem trzeba zaczerpnąć 19 marca.Zobaczymy jaka świeca będzie 16 marca.
  • Re: do ryszarda Autor: ~Co. [89.77.84.*]
    ale znów 2+14=16.A więc z nowymi akcjami pojawi info o skupie,a więc sytuacja dosyć ciekawa
[x]
DIGATE -14,29% 0,01 2014-07-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.