Ile Police mogą zarobić za 2011 rok. Jaki wpływ może mieć na kurs 20 marca. Wasze propozycje i opinie. Jestem też ciekawa jakie oczekiwania są analityków co do wyników Polic. Jak pamiętam to dwie lub trzy sesje przed ogłoszeniem wyników (jeżeli są powyżej oczekiwań), zawsze wzrastało. Pozdrowionka....
czekam na prognozy analityków, chociaż myślę, że może być tak jak było przy poprzednich czyli oni podawali liczby nawet niezłe, a potem było tak dobrze, ze nawet nasze przesadzanie:) to było za mało. tamten rok był dla spółki po prostu świetny, trudno znaleźć coś co jej by przeszkodziło, żeby mieć świetny wynik a jeszcze nawet było odwrotnie, że wszystko sprzyjało żeby te wyniki były jak najlepsze, nie wiem ale zgadzam się z Basią która już tu pisała, że mogą wyskoczyć ostro. a jesli tak się stanie jesli rzeskoczą rekomendacje analityków to nie ma siły żeby akcje nie ruszyły
Mieszkam w Szczecinie i naprawde duzo widze ciezarowek jadacych w strone Bydgoszczy i Zielonej Góry załadowane nawozami,
oprocz tego duzo szweda sie po miescie.
Jadac na polnoc do Polic mamy tylko sznur ciezarowek.......
Nie pisałbym wam tego aby nie fakt, ze rok temu tez widziałem
tak duzo samochodów zmierzajacych do ZCH POLICE :)
WYNIKI OKAZAŁY SIE SUUUUUUPER :))))))))))))))
MOZE W TYM ROKU BEDZIE TAK SAMO ?????? :))))))))))
wczoraj prezes azotów powiedział, że police biorą 7% gazu z rzeszy. dziś pgnig dostało pozwolenie na podwyżkę ceny gazu.
jak myślicie o ile zwiększy to koszty produkcji?
fakt, ruch kolejowo drogowy do zch police jest dużo większy niż w zeszłym roku.
pozdrawiam.
ps. coś ostatnio amoniaku nie czuć w powietrzu, czyżby wszystko sprzedawali? :)
Kolego spójrz, który dzisiaj...na razie skupmy się na styczniu, lutym, marcu jeśli chodzi o handel, bo to z tego okresu raport i informacje "pod" ten raport będą kształtować przez przeszło 2 miesiące kurs spółki.