• musi tak być Autor: ~ryszard [87.116.214.*]
    Widzę że mamy zbyt nerwową atmosferę na forum . Teraz przy piłce sa sprzedajacy , ale już za kilka tygodni rozgrywać mecz będa posiadacze akcji .
  • Re: musi tak być Autor: ~szpak [77.252.99.*]
    a dlaczego tak sadzisz..moze nie rosnąc tylko ciagle spadac
  • Re: musi tak być Autor: ~ryszard [87.116.214.*]
    Ręce mi opadają . Wszystko Wam już opisałem , poczytaj moje wpisy to będziesz wiedział dlaczego tak sądze
  • Re: musi tak być Autor: ~Bart [109.206.214.*]
    Przede wszystkim poczytaj jak p. Ryszard najpierw w samych superlatywach pisał o spółce i twierdził ile to akcji ma na długi termin, a po fakcie przyznał, że wszystko wywalił. Ot taki mały spekulant ;)
  • Re: musi tak być Autor: ~Ralf [178.42.168.*]
    Ale widzisz w tym coś złego? Tutaj niech w spółkę wierzy Bartel i pani Stachura. Bo oni nie mają innego wyjścia;) My jesteśmy od tego aby na niej zarabiać. A że jest to wybitnie spekulacyjny walor to jakiego zachowania oczekujesz? Chcesz to sobie kup i trzymaj, ale nie wymagaj od nikogo takiego samego myślenia. Moim zdaniem ryszard wykonał doskonały ruch i pokazał nam wszystkim jak zarabiać na śmieciowych walorach, bo takim są akcje NOV. Jeśli myślisz że ten papier będzie po 5 plonów to trzymaj, tylko może ci życia nie starczyć.
    Aby zarabiać na giełdzie to oprócz wiedzy trzeba mieć jeszcze PIENIĄDZE!!!, a nie jakieś kieszonkowe:)

P.S. Ale coś mało tych wierzących w akcje jak wszyscy modlą się aby to od nich zarząd odkupił akcje. A jak będzie z tym skupem dowiemy się niebawem.
  • Re: musi tak być Autor: ~Marco [83.238.158.*]
    A ja wam mówię że jesli nie sprzedacie w wezwaniu i daliscie powyzej ceny 60gr to teraz bezsensowne jest wywalanie na poziomach 22-24gr szkoda kasy bo możecie taniej nie odkupic
  • Re: musi tak być Autor: ~Co. [89.77.84.*]
    najprawdopodobniej już jutro dowiecie się kto miał racje.Będą nowe akcje ale i zapewne info o skupie.16 tego albo 19 tego.Także nastroje mogą się zmieniać radykalnie
  • Re: musi tak być Autor: ~Marco [83.238.158.*]
    Dołeczek wg Rysia zaliczony Ciekawe kto kupił
    Jest żle , ale moze być jeszcze gorzej jeśli padnie 22gr ( na zamkniecie dnia ) . Osobiiście uwazam ze w przyszłym tygodniu z racji przeciecia sie średnich 8 / 16 EMA , moze wystapic lekki wzrost , po którym będa kontynuowane spadki .
    Popraw Pan posta z rana, bo niespodziewanie ;) znowu wystrzeliło zamiast "lekkich wzrostów"/
    Do @Rafi mi tylko chodziło o to że jest nie fair mówić jedno a grać drugie. Ja odpowiedziałem w wezwaniu.
    pozdr
    Nie mam zamiaru niczego poprawiać , na infa nie mam wpływu . Ja opieram sie na AT , a ta mi mówi że jeszcze będzie spadac . Bart już raz się ze mną zakładałes i pytam sie kto miał rację . Teraz się ozywiłeś na info , zobaczymy na jak długo .
    Na krótko. Bo:
    a) przegrałem zakład i honorowo zadeklarowałem, że znikam i przepraszam ale dziś nie mogłem się powstrzymać ;)
    b) złożyłem ofertę sprzedaży i ponieważ na razie mam zablokowane akcje obojętne są mi ostatnie spadki jak i dzisiejszy wzrost
    pozdr.
  • Re: musi tak być Autor: ~Ralf [178.42.1.*]
    No to prawda, wystrzeliło:) na 0,29 pln całe 3 grosze ależ wzrost. Proponowałbym się nie ośmieszać i modlić o skup ale za gotówkę.
    Ryszard jak spadnie do 0,15 pln to wchodzę z Tobą paroma stówkami K, bujniemy kursik w górę i zarobimy na leszczach bo tu ich nie brakuje;)
    To Ty się nie ośmieszaj. Z 0,21-0,22 na 0,29-0,30 intraday to mało? I nie obrażaj innych inwestorów, bo jak na razie to górą Ci co odpowiedzieli na ofertę. Będzie wyżej sprzeda się na rynku. Będzie niżej to będzie okazja do zakupów.
  • Re: musi tak być Autor: ~nc [46.112.18.*]
    realnie to to zaczeli brac od 28gr. bo ilu to mialo w obserwowanych?
  • Re: musi tak być Autor: ~krashan [95.49.48.*]
    Ralf z Ciebie i Ryśka takie spekulanty jak z mysiej p.i.z.d.y wór na mąkę, możecie sobie pograć na stigrupie, gdzie rychu ponad 40gr. wywróżył z tego swojego nędznego AT w tym tygodniu, tym czasem jest 25gr. i kupił grjaguara prawie na górce bo mu wskaźnik dał sygnał kupna i tak go oślepił że biedaczek nie zauważył że grubaski już zagrały, może dlatego że małą kasą obracali i rych nie zajarzył, Ralf prędzej tobie gacie spadną niż te akcje na 15gr, bujnąć sobie możesz nie kursik tylko gałe Rychowi żeby mógł cię przybolcowac w kakao, po takiej wypowiedzi sądzę że z ciebie pedryl, "wchodzę z Tobą paroma stówkami", para stówek= dwie stówki, z czym do ludzi Ralf - a może alf.
  • Re: musi tak być Autor: ~Ralf [83.9.238.*]
    Na razie to wy jesteście wyje...ni przez spółkę;) Ani ja ani ryszard (z tego co pisał) już nie mamy tego g.wna, a jak będzie z waszym skupem to się okaże. Jak byś umiał policzyć to wiedział byś jakimi pieniędzmi na tym śmieciu można zrobić wszystko.
    I nie bulwersuj się tak bo ciśnienie ci skoczy:)
  • Re: musi tak być Autor: ~krashan [95.49.48.*]
    moje ciśnienie jest ok, na śmieciach najlepiej się zarabia(ostatnio AER i FUTURIS np.) a ty nie przytuliłeś nawet 100% na NOVAINV to z czego ta radość? nie masz tych papierów bo narobiłeś w gacie tak jak Rychu. A ten skup to mi koło ch.ja lata, nie sądzę że masz takie pieniądze żeby wyciągnąć kurs do góry bo już byś się wykazał więc po co pier..lisz farmazony
    Gratuluje wszystkim co kupili dzisiaj na dołku . Co do dalszych sesji , to nie wykluczam jeszcze lekkich wzrostow . Cały czas mam przed oczami formacje złotego krzyza , która bedzie miała miejsce za kilkanascie sesji . Jesli sie okaze ze do tego momentu kurs będzie wzrastał to bez watpienia będzie tam szczyt i na odwrót . Mimo wszystko uwazam że własnie wtedy zakończy sie korekta po której nastapia własciwe wzrosty które skończa sie na przełomie maja / czerwca .Bez wątpienia na tym papierze wystapią wzrosty tylko jest pytanie czy będa trwac 2 tygodnie , czy dopiero wówczas się rozpoczną . Osobiście obstawiam ten drugi wariant . Tego gościa który tak bardzo sie przejmuje moimi inwestycjami pragne uspokoić . STI sprzedałem z zyskiem ( jutro bądz w poniedziałem go odkupuje ) , zaś GR Jaguar-a trzymam ( na ta chwile ze stratą ) , ale wciąż dokupuję . Do czerwca i na nim duzo zarobię
  • Praca magisterska - ankieta Autor: ~joanna_p [178.42.77.*]
    Witam, proszę o uzupełnienie mojej ankiety, która dotyczy strategii inwestycyjnych na GPW. Ankieta jest anonimowa, nie wymaga rejestracji i składa się tylko z jednego pytania jednokrotnego wyboru. Wyniki pomogą mi w napisaniu pracy magisterskiej. Oto link: http://www.ankietka.pl/ankieta/80455/strategie-inwestycyjne-na-gieldzie-papierowwartosciowych.html Dziękuję bardzo za pomoc.
    Najdalej miedzy 10 --11 godz. zaczna sie spadki
  • Re: musi tak być Autor: ~Kierownik kuszetki [83.16.45.*]
    Czyli zgodnie z niepisaną zasadą na NC (jeśli wszyscy narzekają, że spadnie czas kupować. euforia zakupów czas sprzedawać) ;-) czas kupować bo od 10 kurs rusza do góry ;-))))
    To przygotuj sobie gotówkę , bo potrzeba będzie dzwigac kurs 10--11 godz. spadek
  • Re: musi tak być Autor: ~Kierownik kuszetki [83.16.45.*]
    Dziękuję ;-)))))
  • Re: musi tak być Autor: ~nc [46.113.87.*]
    Wysmienita okazja do zakupow.
  • Re: musi tak być Autor: ~dd [89.73.44.*]
    Czyzby powtorka z wczoraj , najpierw -15% pozniej +15% ?? ;)
  • Re: musi tak być Autor: ~nc [46.113.87.*]
    Dzieki!
    Wykładam Wam jak na tacy , a Wy wciąż o wzrostach . Wczoraj to byla klasyczna przewałka . Jeszcze raz mówię że jest sygnał sprzedazy , krzyz mósi sie sprawdzic . Ale ta spółka jest prosta w AT .
  • Re: musi tak być Autor: ~Dan [89.69.162.*]
    Prawda jest taka ze smiec zawsze bedzie smieciem, tylko i wylacznie manipulacja kursem.
  • Re: musi tak być Autor: ~xxx [82.160.18.*]
    Ktos to ładnie zbiera
  • Re: musi tak być Autor: ~Co. [89.77.84.*]
    dziś powinno być 2,5mln akcji w obrocie,a że sypią, sprzedają,kupują to ich autonomiczna decyzja.tak musi być
  • Re: musi tak być Autor: ~dd [89.73.44.*]
    Moze beda chcieli zrobic kuku tym co odpowiedzieli w wezwaniu , dajac o wiele wieksza ilosc akcji niz faktycznie mieli , bo teraz to spokojnie sobie dokupia ile beda chcieli jest niezla promocja do 60gr
[x]
DIGATE -14,29% 0,01 2014-07-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.