• Gra pod wiele mowiacym tytulem 'AER na 3 funty' Autor: ~LUKA [93.174.93.*]
    No to przekroczylem dzis 100k papieru, pieknie wyglada 1% :)) jak bedzie jakas wieksza zwala to dobiore jeszcze do 50k w malych transzach. Papier typu kupic i zapomniec.
    Luki, ktora przepowiadalem wczesniej niestety nie udalo sie domknac :(

zaczela sie gra wg nowych zasad, gra pod tytulem 'AER na 3 funty' !

I niech nikogo nie kusi realizacja zyskow na zlotowce czy dwoch, jedziemy na 10-12PLN w perspektywie 2-4 lat.

Trzymac zwieracze szeroko zamkniete!
  • Re: Gra pod wiele mowiacym tytulem 'AER na 3 funty' Autor: jacek_z_grochowa [77.115.33.*]
    Raport, który zresztą chyba jako jeden z pierwszych kupiłem i przytoczyłem nie mówi wprost o 3 funtach tylko jest to zasięg wzrostów przy progresie gosp. zależny od "Determinants of Investment" czyli po naszemu determinanty (poziomu) inwestycji. A te zależą od koniunktury, także taka cena to może wystąpić w teorii i po latach na rynku. Obecnie jako spółka niedowartościowana, przynosząca straty, ale z możliwym potencjałem nie powinna przekroczyć ceny z debiutu i to w najśmielszych Waszych oczekiwaniach. I owszem jest możliwe, że przebije, ale mówiąc pięknym językiem matematyki - mało prawdopodobne i nie uzasadnione niczym tylko spekulacją w drugą stronę.
    Pozdr. - Jacek
  • Re: Gra pod wiele mowiacym tytulem 'AER na 3 funty' Autor: ~LUKA [93.174.93.*]
    Bardzo poprawnie zakladasz brak pozytywnych impulsow na spolce Jacek i rozumiem, ze postawa niedzwiedzia jest postawa bardzo bezpieczna i zapobiegawcza,

ale pomysl teraz co moze dziac sie z kursem jesli (oczywiscie 'jesli') Lubelskiej Grupie Lotniczej uda sie podpisac jakis gruby kontrakt z ktoryms z gigantow w dziedzinie lotnictwa na dostarczenie technologii nad ktora pracuja i na opracowanie ktorej dofinansowanie wlasnie uzyskali.
    To perspektywa kilku lat, ale przy oczekiwanych rezultatach pierwsze kontrakty moga pojawic sie duzo, duzo wczesniej - na dlugo przed ukonczeniem projektu.

Pewnie, ze bardziej prawdopodobne jest, ze im sie nie uda (bezpieczniej tak zakladac), ale a noz sie uda to te 3 funty na papier zobaczysz predzej niz sobie wymarzyc mozna i chocbys posiadal nawet 90% FF, to chocbys bardzo sie staral to wtedy kursu nie dasz rady zdlawic.

pozdrawiam no i powodzenia Tobie i innym drobnym ciulaczom zycze!
  • Re: Gra pod wiele mowiacym tytulem 'AER na 3 funty' Autor: ~prizm [87.116.235.*]
    Może jednak ten 2zł. debiut przebije, prawda? Tym bardziej że teraz jakby na plusie jest?
    A na 12zł. faktycznie przyjdzie dłużej poczekać.
  • Re: Gra pod wiele mowiacym tytulem 'AER na 3 funty' Autor: ~bast3k [86.63.121.*]
    Jacek dużo lepiej się czujesz jak sobie ze sobą pogadasz.... jak tę przypadłość można nazwać?
  • Re: Gra pod wiele mowiacym tytulem 'AER na 3 funty' Autor: jacek_z_grochowa [46.169.111.*]
    Węszenie wszędzie spisku, knowania, podstępne manewry domniemanych n-Jacków.... Dlaczego sądzisz, że piszę sam ze sobą?. Przyszło Ci do głowy, że może w ten sposób obrażasz forumowicza? Napisałem, chyba gdzieś na sfinksie że tej techniki dyskusji nie stosuję, choć mógłbym. Od około pól roku piszę wyłącznie zalogowany. Kiedyś, owszem - zdarzało się jak chciałem podbić wątek na OIL, że pisałem, tyle, ze faktycznie by ostrzec ludzi i ubarwić post.
    Tu tego nie robię i przyjmij to w końcu do swojej świadomości
    Masz akcje to trzymaj i ciesz się, że rosną
  • Re: Gra pod wiele mowiacym tytulem 'AER na 3 funty' Autor: ~gosc [83.7.118.*]
    JzG ma rozdwojenie luz roztrojenie, lub n'ta potega jaźni, sam pisał kiedyś ze pisał z różnych nr ip. z gościem jest bardzo źle
  • Re: Gra pod wiele mowiacym tytulem 'AER na 3 funty' Autor: a.e.r. [77.255.124.*]
    Jeszcze się czepia, że ktoś go być może obraża, hehe.

Pytam jeszcze raz wielki sterniku - gdzie obiecane 14gr????
  • Re: Gra pod wiele mowiacym tytulem 'AER na 3 funty' Autor: ~bast3k [86.63.121.*]
    powiem ci tak : prawda to uczucie niestety ci obce...
  • Re: Gra pod wiele mowiacym tytulem 'AER na 3 funty' Autor: ~nc [109.243.233.*]
    akumulacja czy dystrybucja?
  • Re: Gra pod wiele mowiacym tytulem 'AER na 3 funty' Autor: ~mechagorilla z lasu [84.10.210.*]
    41, 42 rosnie lewa strona, sypiacych coraz mniej - wg mnie bedzie dzidencja
[x]
AERFINANC 0,00% 0,04 2025-06-02 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.