Dzisiaj i wczoraj zaobserwowałem ukryty skup na poziomie 0,59.
Ktoś trzyma kurs i skupuje z ukrytego.
Jestem optymistą.
Jeżeli tylko skupujący skupi odpowiednią ilość, kurs poszybuje i podejrzewam, że będzie wysoko.
Trzymać i skupować razem z grubasem.
Dnia 2013-06-18 o godz. 21:45 ~nigdy więcej erg'a napisał(a):
> nadal skupują z ukrytego?
Dnia 2013-06-18 o godz. 21:45 ~nigdy więcej erg'a napisał(a):
> nadal skupują z ukrytego?
mialeś mi sprzedać po 38
I co
czekam
Dnia 2013-06-19 o godz. 17:06 ~nigdy więcej erg'a napisał(a):
> pokaż mi post w którym napisałem ci o sprzedaży za 38
> groszy
sory zwracam honor
to był Ted ,ale głowy nie dam że ty i on to nie ta sama osoba
wydaje mi się, że nadal skupują z ukrytego bo od ponad roku są bardzo duże obroty;-)
dzisiaj jak na razie poszło akcji za niewiele ponad 2 tys. zł. - to chyba dużo jak na taką potegę jak erg
Dnia 2013-06-19 o godz. 13:04 ~Ted napisał(a):
> wydaje mi się, że nadal skupują z ukrytego bo od ponad roku
> są bardzo duże obroty;-)
dzisiaj jak na razie poszło akcji
> za niewiele ponad 2 tys. zł. - to chyba dużo jak na taką
> potegę jak erg
I B.dobrze obroty bedą jak bedzie powyżej zeta
A wg mnie ciągle mamy zabawę jednego gracza. Wygląda to tak z jednego worka do drugiego. osobiście w tym roku wyłącznie obserwsuje, a ktokolwiek sie realnie włacza by kupić to od razu do góry.
nikt się nie włącza żeby to kupić bo nikt tego nie chce, robią sztuczny ruch mając nadzieje, że jakiś naiwny się trafi, ale od ponad roku naiwnych było niewiele dlatego takie marne obroty. zawsze pod koniec sesji kupują albo 1 sztukę albo 50 sztuk żeby kurs był droższy choć o jeden grosz buhahaha nikt tu nie zainwestuje pieniędzy bo gdyby ktoś kupił duży pakiet to "mądry" zarząd od razu dodrukowałby akcje dla swojaków po 20 groszy żeby zarobić na naiwnych. jak tylko uda mi się opuścić to bagno to będę omijał tę spółkę szerokim łukiem. 5 lat temu 40 groszy i teraz też 50 groszy to jakaś porażka właściciela