kunik kolejny raz zagrał swój zgrany szmonces, czyli przyświrował kolejne bezwartościowe umowy, o których nigdy więcej już nie usłyszymy. No i wkrótce Sobol przyszpili kunika i wywali z NC. Ci co wzięli, ubrali się na wieki
znasz to przysłowie ?,,heeeeeeee", a póżnej "beeeeeeeee"
tak poza nawiasem większość jest tutaj równo ugotowanych, także nie kumam o co ci chodzi?, masz żal to nie tutaj, do kogo kierujesz te wypociny ?
musisz być mocno okaleczony.....albo przebiegły
dla mnie kunik to taka cepelia NC, w sensie giełdowego folkloru. Co rzucę okiem na tabelę notowań i widzę tę wydmuszkę, to od razu chce mi się brechtać... Tak że jako poprawiacz humoru, kunik się sprawdza hehehehehehhhhhhhhh
Zapakowałem za wszystko pod korek i jeszcze wyżej.
Czekam na 18 groli i w tym czasie dobieram.
Ptaszki ćwierkają, że spółka wychodzi na prostą i szykuje się jej przejęcie przez duży podmiot a przy tym udana współpraca.
222 zdziwisz się mocno.
Od dwóch nieomal i pół roku ostrzegałem przed wchodzeniem w tą spółkę. Byli mądrzejsi ofkors i teraz siedzą zapakowani po szyję.
Mariusz 1979 (jeżeli czasami jeszcze czytasz te wątki), chyba jesteś zadowolony że twój znienawidzony adwersarz ( w mojej osobie) zniechęcił Cię skutecznie do tego walorka?
hanys705 umoczył :))
gra starego wróbla a na plewy się złapał :))
dodam ci ptaszku coś więcej - pomieszkasz tu sobie zagrzebany w ten papier, pomieszkasz, o wyjściu nie ma mowy. Boss zrobi wam teraz resplit i obsuniecie się do 0,5 grola.