• 8168 i od razu na sprzeda Autor: ~8168 [213.108.115.*]
    ciec kupil 8168 sztuk po 8 i od razu wystawia po 9 groszy
    i mysli ze ktos to kupi i da mu zarobic
    hahahaha

nie kupowac tego, niech odda po tyle ile wzial
    a ze ustawil 50000 na kupi to najpierw bedzie musial wycofac swoje kupno zeby oddac zloma po 8

zwlaszcza ze kurs idzie spowrotem na 6 groni skad zaczal
  • Re: 8168 i od razu na sprzeda Autor: ~tomasz.mieszczankows [46.112.14.*]
    A drugi cienias sprzedał te 8168 szt po 0,08 . Średnia zleceń na K i S nie poraża. Skacze cienias z tym zleceniem na S.
  • Re: 8168 i od razu na sprzeda Autor: ~tomasz.mieszczankows [164.126.147.*]
    No dalej oddawać po 0,09 . Nie ma chętnych na odddawanie bo coraz mniej wystraszonych na papierze. Powoli papier jest zbierany. Na S 0,10 i 0,11 jeszcze taki sobie wolumen a poniżej brak papieru . FF to ok 6 mln akcji i to po splicie z czego większość kupiona na dużo wyższych poziomach. Od kilku sesji zlecenia na S na 0,10 i 0,11 praktycznie się nie zmieniają oddają zapakowani na wyższych poziomach a widać po wolumenie, że to już ostatki. Nie ma sensu po tej cenie oddawać będzie wyżej. Myślę, że na langloo split nie wypalił nie poprawiła się płynność do tego spółka stała się groszowa a nie każdy lubi wchodzić w taki papier, bo różnie można myśleć o takiej spółce a tu kurs groszowy wynika ze splitu . Ludzie stracili sporo kasy, po wyjściu morin. Terapia szokowa. Ostro było. Potrzeba trochę czasu na nabranie zaufania a musi to być poparte wynikami. Myślę, że tak właśnie będzie. Na jakich poziomach wchodziliście ?
  • Re: 8168 i od razu na sprzeda Autor: ~br [78.10.120.*]
    7,8,9 srednia okolo 8 groniali czekam do grudnia daje rok na inwestycje zobaczymy zwort jaki bedzie

pozdro
  • Re: 8168 i od razu na sprzeda Autor: ~inwestor [95.49.194.*]
    7,8,9 gr.?Jak obliczyłem, to po tych cenach niewiele tego masz i macie:) Ty jesteś w najlepszej sytuacji tak mi to wygląda. Myślę, że nie będziesz wywalał dla tych marnych paru groszy zarobku:)
  • Re: 8168 i od razu na sprzeda Autor: ~br [37.47.6.*]
    tu masz racje licze na wyzszy zysk a firma sie rozwija i nie robi dodruku to najwazniejsze
  • Re: 8168 i od razu na sprzeda Autor: ~miki [78.10.122.*]
    dobrze by było przebić się przez 10 i 11 groni - to otworzy drogę do wzrostów , tym bardziej upewniam się że zapory są po to by je łamać .... lub odbierać akcje niżej
[x]
LANGLOO 0,00% 0,04 2019-04-10 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.