teraz chyba jesteś zadowolony możesz kupować dowoli - tylko pytanie jak tego nie zrobisz to komu reszta sprzeda te "walory" aha no i ujawnioną podaż w tym wypadku myśle, że powinieneś pomnożyć przynajmniej razy 4 w mojej ocenie
musisz zacząć od rana z tym kupnem bo po 9,00 drzwi po lewej będą coraz węższe!! zmieści się niewielu do pierwszych wideł w drugie wejdzie trochę więcej
z tego względu, że twardojajeczni zaczną uśredniać ale po dwóch dniach zaczną wywalać to co uśrednili
taką mam swoją wizje jutrzejszego dnia zobaczymy czy się sprawdzi - jak nie jutro to może pojutrze:):)
nie było do tej pory bo ktoś nie miał jaj żeby wziąść kurs w imadło to teraz tym bardzie wg mnie nie opłaca się mu tego robić - musiałby najpierw kupić z 1 mln sztuk papiera zacisnąć w imadło zrobić dwa dni pod 40% na trzeci znalazłoby się paru a najlepiej zgarnąć wszystko z arkusza przynajmniej do 40 i zawiesić kurs na kilka dni ale musiałby zdecydowaną większość kupić samemu a nie dawać ulicy co jak widać już nastąpiło
akcji leży ujawnione około 0,5 mln sztuk do 0,48 pomnóż to razy 3 i wyjdzie pi razy oko rzeczywista ilość która tam leży - strasznie się obkupiliście:):):)