przywolaj konkretne liczby a nie slogany. O jakich ty dlugach piszesz? Masz racje uwalaj dalej kurs tą jedna akcja :) Rozumiem ze chcesz kupic dlatego naganiasz na spadki :)? wiec skoro to taka zla spolka to co tu robisz?
Hmmm jak narazie zawsze zyski pokazywali. Skąd info o jakiś długach? Co do akcji uprzywilejowanych to się zgadzam ale nie jest to problem GPW ale ogólnie europejskich giełd. W sumie można chyba zrobić 1 akcję która daje 99% głosów a reszta udziałowców musi słuchać tej jednej osoby z 1 akcją. To oczywista paranoja
Do z5: Panie Kolego,widzę, że kolega jest mocno sfrustrowany znajdując tzw. tematy zastępcze.Tematem numerem jeden jest zapewne pytanie: dlaczego kurs się nie podnosi i komu się opłaca zaniżać tenże kurs jedną czy dwoma akcjami? Odpowiedź jest prosta. Tutaj szykują się wzrosty! Została zakupiona testowa część akcji. Teraz następuje schładzanie rynku.Tygodniowa scholastyczna i musi zejść do odpowiedniego poziomu. Wyniki za czwarty kwartał okazały się rewelacyjne. Koniunktura budowlana odbiła się od dna. Wszystko idzie w dobrym kierunku, potrzeba tylko nie co cierpliwości!
To zaniżanie kursu trwa już ponad półtorej roku i od 3 zł na na dodatek zleceniami za 100 zł !! Nie wierzę aby ktoś poważny tak długo domykał interes więc obstawiam raczej jakiegoś psychola wywalonego z pracy. Patrząc na fundamenty, zyski i wycenę firmy to nie ma żadnych powodów aby kurs nie wrócił do 6 zł a kisi poniżej 2zł zlecniam po 1 akcji
To po prawej za 3 zeta to moje :) Za tyle mogę sprzedać - oczywiście tylko część akcji aby zachęcić inwestora bo akcje powinny być w przedziale 4,5-6 zł
Ja zawsze wystawiam 1000 i nie po takich cenach. Uważam, że akcje powinny być znacznie wyżej i nie ma powodów aby sprzedawać akcje po takich cenach. Po co ktoś od półtorej roku sprzedaje akcja za 100zł poniżej kosztów to nie wiem ale normalne to to nie jest. Niestety tak długo jak kurs nie przekroczy 3 zeta czaka nas taka kiszonka ponieważ niekt nie chce sprzedawać akcji przy takim kursie i bawią się tylko psychole z pojedyńczymi akcjami