• Kiedy 0,3x z przodu?? Autor: ale_dojebali [83.30.8.*]
    Myślałem że jak waliłem w rynek ze strata po 0,7 sprzedałem w dołku, dzisiaj się tylko z tego ciesze.
  • Re: Kiedy 0,3x z przodu?? Autor: ~gość [87.206.34.*]
    hahaha
    prześledźcie sobie wszystkie transakcje po 70 groszy to zobaczycie ile ten palant tego miał hehehe błazen
  • Re: Kiedy 0,3x z przodu?? Autor: ~hmm [83.26.83.*]
    Nie ważne ile tego miał ( może kurs podany w przybliżeniu i pewnie zawyżony;) ), ale o to co chciał przekazać. A morał z tego taki, że to posiadacze akcji są w czarnej dupie, a kurs dalej się stacza...
  • Re: Kiedy 0,3x z przodu?? Autor: ~Gecko [217.153.90.*]
    Róbcie, jak chcecie. Ja uważam, że sprzedawanie akcji na historycznych minimach, w sytuacji, kiedy lada chwila mogą pojawić się przełomowe informacje to błąd. Kilka dni temu AERFINANCE po podaniu informacji o przyznaniu dotacji wzrósł z dnia na dzień o ponad 100%. A sytuacja spółki była podobna, pies z kulawą nogą się spółką nie interesował. Byłem tam i swoje zarobiłem. Pisałem o tym na forum parkietu - uważam, że w sytuacji kończących się niedługo lock-upów, pojawienie się informacji o przyznaniu któregoś z dofinansowań, osoby posiadające akcje objęte lockami, mogą łatwo (przy śmiesznym FF, braku płynności i totalnie dziurawym arkuszu sprzedaży powyżej 0,60 zł) wykorzystać do napompowania kursu i upychania swoich akcji na znacznie wyższych poziomach niż obecne. Przy takiej płynności osoby te nie będą wywalać papieru w rynek bez "odpowiedniego przygotowania" bo nie było by ich komu odbierać.
  • Re: Kiedy 0,3x z przodu?? Autor: ~hmm [83.10.90.*]
    znamy twoje stanowisko i nie wiem czy ktoś pisał o wywalaniu teraz, gdy mając parę kilo musisz jeszcze zejść pewnie poniżej tego 0,45. Argument ukazujący aerfinance niby też ogólnie bez zarzutu.. ale czy nie taniej i nie zyskowniej dla nich byłoby prowadzić pompkę w celu upłynnienia akcji z niższych poziomów? zjeżdżając tak jak tutaj kolega napisał na 0,30 mamy pompkę 200% na 0,9 z "perspektywami" na 2zl. Wg. mojej oceny pytanie nie brzmi czy będzie wyżej niż 0,6 bo sobie nie wyobrażam, żeby nie było, a inne: kiedy, z jakiego pułapu, do jakiego potencjalnie. Bo przy takiej w miarę dobrej koniunkturze (zakładam boczniaka) może po prostu być bardziej opłacalne wejście w coś innego. ( opłacalna opcja tylko i wyłącznie w tedy gdy popyt się u nas trochę odrodzi ;))
    pozdro.

p.s. ale jak już tu tyle czasu wysiedziałem to i pewnie doczekam do zakończenia lock upów i zobaczymy jak się to już rozwiąże.
  • Re: Kiedy 0,3x z przodu?? Autor: ale_dojebali [83.30.5.*]
    Dokładnie nie chodzi ile miałem ważne że uratowałem prawie 50% kapitału ,,gosciu,, A wywalałem w okolicach 0,7 nie dokładnie po tyle służbisto i było to kilkadziesiąt kilo. Teraz mogę odkupić, ale jakoś mi się nie spieszy. Chyba że będzie naprawdę niski:) Mały pakiet mam i mam nadzieje że coś się ruszy. Pozdrawiam
[x]
KCSP 16,67% 0,07 2014-02-21 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.