• Krosno Autor: ~Bankrut [81.110.4.*]
    Witam, coś się dzieje pozytywnego wtej firmie? Jest jeszcze jakaś szansa żeby ocalało?
  • Re: Krosno Autor: ~luzak [93.154.232.*]
    Taka ciekawostka, ostatnio wpadła mi do rąk gazetka reklamująca produkty jednego z hipermarketów - kilka reklam to były produkty Krosna :)
  • Re: Krosno Autor: ~Red_Fox [95.49.190.*]
    Ostatnio miałem okazję zwiedzać halę produkcji ręcznej KHS - szacun i podziw dla brygad - praca wre a to co potrafią wykonać i tempo w jakim to robią świadczy o ich doświadczeniu, tym bardziej, że sprzęt jakim dysponują wygląda jak z epoki kamienia łupanego...
    Bogata oferta produktów dostępnych w ich sklepie to nic, dopiero produkty, które są robione na zamówienie wyglądają imponująco - na ogół tylko końcówka takiej serii trafia do sklepu (wykonuje się zawsze odrobinę więcej niż zleca Zamawiający).
    Przewodnikiem był emerytowany pracownik KHS - wg jego opinii Zakład prosperuje bardzo dobrze, nienagannie też ocenia pracę Syndyka , który na bieżąco reguluje wszystkie należności, pracownicy dostają 13-nastki.
    A co dalej - najlepiej jakby znalazł się ktoś kto kupi Zakład w całości i będzie nadal prowadził produkcję pod marką KHS, jest to bardzo prawdopodobne, gdyż logo KHS jest dobrze znane na całym Świecie.
    Trzeba czekać, sam Zakład prosperuje bardzo dobrze.
  • Re: Krosno Autor: ~luzak [93.154.145.*]
    Tak sobie zacząłem roztaczać wizje po paru piwkach, jacht i te sprawy ;)
    gdyby Krosno wróciło na giełdę w najbliższych latach to jakiej ceny można by się było spodziewać za akcję na początek?
  • Re: Krosno Autor: ~miron [93.105.218.*]
    aż tyle kupiłeś, że mógłbyś mieć jacht? Fajnie, jakby się otwarło np. za złotówkę, skoro już snujemy takie piwne refleksje:)
  • Re: Krosno Autor: ~Marek [178.183.149.*]
    ZANIM to nastapi trzeba usunac Tuska i jego zgraje lajdakow od rzadow, wczesniej nic z tego nie bedzie, a sam jestem zainteresowany powrotem KHS na gielde, tych zdrajcow odsunac poki nie wyrzna calej gospodarki do pnia
  • Re: Krosno Autor: ~luzak [93.154.192.*]
    Gdyby była taka jazda jak na początku 92-94 r. (z 0,20 na 8,90 pln) to jacht by był :) i byłyby to najlepiej zainwestowane 2 500 pln :)
  • Re: Krosno Autor: ~władza!!! [178.43.182.*]
    Luzak,to bym miał życie ustawione,bo ma znacznie więcej papiera! Ale moim zdaniem tutaj Syndyk i Maciejewski wszystko niweczą,bo mają zamiar sprzedać firme za grosze-a może sami chcą kupić i bić dużą kase na odłóżonym zakładzie! To wszystko trwa już dość długo odkąd Krosno zniknęło z GPW!
  • Re: Krosno Autor: ~miron [93.105.218.*]
    to jest w sumie lepsze niż lotto. Szanse takiej wygranej są co prawda nikłe, ale większe niż w lotto:)
  • Re: Krosno Autor: ~ted [82.177.80.*]
    Do chyba się mylisz bo w lotto można wygrać a huta jeżeli zostanie sprzedana to najpierw trzeba zaspokoić wierzycieli a jest ich sporo.Pracowałem w hucie przez ponad 40 lat,przeszedłem dożo ;; szczebelków;; i mogę powiedzieć że coś na ten temat wiem.Pozdrawiam
[x]
KROSNOOLD 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.