Surowce zamawiane za granica a tu istotny spadek kosztów po spadku cen walut,
Zbliżające się Euro2012 i kwestia przekąsek
Jakość produktów firmy Helio
Wchodzenie w nowe kanały dystrybucji, przez co produkty trafiają do większej liczby sklepów
Wycena rynkowa przed kryzysem
Obecne odwrócenie trendu
Możliwości rozwojowe firmy związane z oddaniem nowej hali jak i perspektywa przejęć
Tak ....kwestia "przekąsek" Ludzie bakalie na meczach będą wpieprzać ^^ orzechy i rodzynki :D Bardzo prawdopodobne ze Helio bedzie roslo w tym czasie jak caly polski parkiet ale na pewno nie dlatego ze ludzie "przekąski" będą wcinać :D hehe
Pomyliles dyscypliny hehe
Browar bedzie sie lał strumieniami ;-)
To nie mistrzostwa europy w szydełkowaniu :-p
Ja sprzedam jak cena bedzie =2 opakowaniom migdalow helionka z biedry
Pozdro
Hehe mig ta Anna moze okazac sie facetem wiec uwazaj tam ^^ A co do jej nagonki to jej ostatnie posty z portalu spozywczego wziete zywcem byly ;) Nom mam problem PBG czy moze Helio o to jest pytanie :( :/
Odpuscilem sobie te PBG i dobrze bo ladna masakra sie tam dzieje ;) Zamiast tego mam teraz defensywne TPSA a na Heliona czaje sie nadal lecz nie wezme nawet za ta cene ;] A Ty jak tam mig? Wysprzedales cos ze swojego pakietu?
Jestem jestem pakiet bez zmian czekam . Narazie na helionku leca w kulki. ;-)
Jak sledzisz notowania to pewnie zaobserwowales.
Marc nie samym helionkiem czlowiek zyje sa ciekawsze spolk na gpw :-)
Ostatnio malo online jestem mam przeprowadzke .
Pozdro
Dokladnie! Ale jego czas znów sie zbliża wiec juz sie zaopatrzyłem ;)Była mała konsolidacja nie dawno jesli mozna to tak zanzwac:)Wiec przysiadlem teraz i ogladam sytuacje:) Udanej przeprowadzki
~ZI to jest artykuł z sierpnia zeszłego roku i pokazuje wyłącznie, że autor mylił się w 90%. Rok rozrachunkowy dla tej spółki kończy się w czerwcu ale niestety nie widać nawet małej iskierki, która mogłaby rozgrzać tę spółkę.
Anno propozycja aktualna do konca kwietnia ,czekam :-)
Marc zyjesz ? Na helio.ku bez zmian swistak siedzi i zawija sreberka ;-)
Ja mam teraz zycie na walizkach :-) pozdro
Jestem Mig ;) Siedze ubrany w Helio i czekam tak samo jak Ty;) Nakupilem jeszcze Tepsy w sumie to 70% portfela licze na te fajna dywidende co wyplacaja oby tylko kurs juz sie nie sypal:)
Marc przeprowadzka.zrobiona net.smiga :-)
Nowe zycie sie zaczyna ;-)
Zobaczymy co.bedzie.z.tego boczniaka na helionku bo cos sie.zbliza up lub down :-)
Sorki za.pisownie .ale.z fona pisze . A jaka ladna dzis pogodza szkoda w.domu siedziec ;-)
Pozdro ze slonecznych mazur :-)
hej Marc kupilem dzis w biedronce moje ulubione migdaly i jestem w szoku.
"wyprodukowano przez bakalland" a zawsze w biedrze byly z helionka :(
Anna mogla by sie wytlumaczyc.
obroty marne a kurs w d...e
pozdro
hehe bedzie dobrze mig nie pękaj :) Ten nowy zakład powienien troche zaoszczedzic do tego okres wielkanocny...Nom ale nie ma co naganiac ^^ ja tam trzymam najwyzej w d.pe bedzie ale jak to mowia ta panika ostatnia na gieldzie to ostatnia fala bessy ^^ A te babke gdzie wcieło?
No to jesteśmy przed kolejnymi wynikami kwartalnymi. Sytuacja nie wygląda ciekawie. Choć przy niewielkim wolumenie to jednakże nastąpił bardzo duży spadek kursu. Mieliśmy walczyć o pokonanie 10 zł a w obecnej chwili bronimy 6 zł. Czyżby zapowiadało to kiepskie wyniki?
Nadal też nie słyszymy o realizacji zakupu zakładu posiadającego maszyny do zakładu Helio.
Kurs Euro i Dolara choc nie tak wysoko jak pod koniec poprzedniego kwartału to jednak nadal wysoko.
Jestesmy w d...ie i konca nie widac
Marc jak prsylecisz do polszy to.daj znac
Moze jakas stype zrobimy helionka ?
Ja jestem na mazurach i w 3 miescie dostepny.
Pozdro
Jestem Mig ;) ja tu widze dokladnie to co dzialo sie przed swietami B.N czyli uwalanie kursu i jeszcze takimi smiesznymi pakietami...Nie sprzedaje nawet jak 5 zł bedzie:] Spoko jak bede dam znac ale do tego czasu kurs podskoczy ;) jak widze obrot 80zł dziennie to mi się smiac chce a byle 2tys uwala kurs o 2% masakra hehe ;)Pozdrawiam chlopaki!