NALEPA I BYLINA wiedzieli że muszą upłynnić akcję bo wkrótce będzie prawdziwa mocna konkurencja dla nich która na prawdę wybuduje domy to CONTINUUM CARE od MCI poczytajcie, zobaczcie i poczekajcie z kasą zamiast tracić wszystko na Serenity bo za pół roku nastąpi jej zmierzch, a Continuum będzie liderem i pierwsza siecią w tym kraju.
Jezu, kolejny tuman.....
najpierw jan, później serenity, teraz jasne. gdzie wy się rodzicie?
w ilu miejscach będziesz jeszcze wątki i posty mnożył? płacą ci od sztuki? działasz na czyjeś zlecenie?
JESTEŚ UMOCZONY PO 20-30GR???? NIE IRYTUJ SIĘ CZŁOWIEKU. Kasy juz nie odzyskasz , a ja nie jestem na usługach tylko jestem zwykły inwestor który patrzy realnie co się dzieje.
Mam trochę akcji bo wiem że będzie podbitka w ciągu 2-3 miesięcy ale będą to kolejne obietnice bez pokrycia a w odróżnieniu od ciebie Marek obserwuję serenity od samego początku, od debiutu i branża jest przyszłościowa ale serenity nigdy na niej nie zaistnieje. Gdybyś czytał wszystkie raporty, wywiady, palny to byś zauważył że spełniło się 20% z nich 80% to fikcja więc jeżeli jest ktoś nowy i zastanawia się nad wejściem w tą spekułe, to powinien wiedzieć trochę więcej niż "odlot" , "będzie rakieta" "za chwilę będą wzrosty " itp itd zero konstruktywnej oceny spółki i rzeczywistości z waszej strony. A wypad to sobie zrób w domu, otwórz okno i wal na głowę bo i tak inwestujesz bez głowy więc po co tobie głowa.
Gdy nasza spółka pokazała pierwsze zyski ,podpisała umowę z PZU,prognozy na ten rok są optymistyczne http://serenitysa.com.pl/spolka/index.php?option=com_content&view=article&id=32&Itemid=17&lang=pl - to nagle pojawili się naganiacze na spadki ,oraz kapitał spekulacyjny .Duże obroty I cała otoczka świadczy o bliskim wzroście.
za 0,05 gr to możesz sobie kupić listek papieru toaletowego ,a tu zaraz będziesz prosił ,żeby ci ktoś sprzedał za 1 PLN i będziesz mówił ,że wrośnie do 5 PLN
policz sobie gosciu : ilosc akcji * cena sztuki i ocen czy dzis dalbys wiecej .
Ja niedalbym ,a cena jest ,mowiac jezykiem " wodnika" w gornej strefie stanow wysokich.
I jesli ruch to wiadomo w ktora strone.
Gdyby poddac sie twojej logice to papier toaletowy musialby kosztowac (rolka ) 5 zł.
Byles w "podstawowce" tam byl taki przedmiot ... rachunki ,arytmetyka ,proponuje wrocic do bazy.
Moj "znajomy" twierdzi (a ja sie z tym zgadzam bo sam mam to w planie),ze na NC idzie sie wylacznie po to by zosatc multimilionerem,a reszta ( rozwoj) to sprawa mniej istotna-drugorzedna -albo sie uda albo nie.