zapytam tylko o twoje IQ lub wadę wzroku. Czytałeś moje wcześniejsze posty??? Myslisz że sypnałbym żeby zarobić kilka marnych groszy??? Ciekawe jaki grubas sypie TAAAAAKĄ ilością akcji!!! Dziś obrót całe 2 tys pln. Nie obrażaj mnie (chodzi mi o pytanie -temat wątku).
Ja odbieram od mozzy, niedługo będę miał 5% i będę się musiał ujawinić. Mozza wal troszkę szybciej, nie pal głupa ...cykasz mi to po 1k, odbiore od ciebie wszystko po 1.07, robimy dila?
to zróbmy tak - jesli nie dotarło do Ciebie (Was) że nie mam ochoty sprzedawać akcji (ani po 1,07, ani po 2, ani po 3) !!! : to ja odkupię od Ciebie (Was) każdą ilość po 1,07 ok? Chyba że jest jakis lepszy gracz co wyrzuci więcej niż za 2,5 tys pln (tak jak dzisiaj). Według mnie ci co mieli sie wysypać juz to zrobili. Jakies marne resztki wyrzucane codziennie, a jak to sie skończy - papier będzie w silnych rękach i wtedy .... A ff na pewno się zmniejsza :)
Dzisiaj płacę jeszcze 1.07, w poniedziałek będę płacił 1.01.
Gdyby to był "drobny" jak piszesz, to by nie podbijał na koniec jedną akcją, widocznie nadal masz w kieszeni sporo IQM i parzą, a jedynym warunkiem utrzymania kursu, był dziś zakup na fixie 1 akcji. Więc przestań mozza udawac grubego i wbijaj do mnie, płacę z góry po 1.07!
zez, nieźle jesteś sfrustrowany, co się wydarzyło w Twoim życiu??? Zupełnie inny człowiek, no, no. Mam nadzieję że wkrótce wyrzucisz swoje resztki, bo pewnie już niewiele Ci zostało. Ale i tak cię pozdrawiam. Ja już wysypałem spor - kupiłem Futurisa za 4 gr, opyliłem za 7 gr. :)
mozza, zarówno ja jak i @stefano siedzimy i nie sypnęliśmy ani jedną akcją. Co więcej, oboje zaczynamy dobierać! Moja propozycja nadal aktualna. A dlaczego się zmieniłem?Ponieważ to co wiemy na dziś, daje nam pewność że zarobimy i to szybciej niż w lipcu, powiem więcej, w czerwcu już nas tu nie będzie :-)
No zez, w końcu napisałeś prawdę! Pewnie zauważyłeś moją mniejszą aktywność na forum. To z oczywistych powodów. Nie chce się wdawać w polemiki z innymi i czytać -" jeśli nie sypiesz wystaw co masz po 9,99". Żałosne.To za przeproszeniem jakiś ...... napisał. Inwestowanie to też biznes i chwalenie się ilością akcji jest strzałem w kolano. Prędzej czy później i tak trzeba będzie pochwalić się ilością posiadanych akcji :)
Moja propozycja również aktualna, podobnie jak zez zakupię po 1,07 każdą ilość.
P.S. A wystawianie i pokazywanie ilości akcji porównuję do gry w pokera: Jeden z graczy dobrał już karty a drugi przed dobraniem prosi o pokazanie przez przeciwnika co ma. W zależności od tego dobiera karty lub nie. Który ma większe szanse na wygraną??? Tak do przemyślenia z rana :)
Miłego dnia.
Ja nie chce Twoich kart tylko dowiedzieć się kto tak sypie i dlaczego.
Nie wiem czy pokazanie ilości akcji to jakiś problem. W końcu niby jaką taktykę ujawnić to ma. Jak były wzrosty to wolumen sięgał 200k. Więc spokojnie mógłbyś wyjść ze sporej części nie zauważony przez innych jeśli w ogóle masz te akcje. Ja takich gierek jak tutaj nie lubię. Nie wierzę też że ktoś jest na tyle głupi żeby ze stratą wywalać teraz. Jeśli ktoś to robi to ten co po 0,7-0,8 zbierał. Jak sądzę nie wielu tu takich zostało po ostatnich wzrostach jeśli w ogóle ktoś taki został. Zatem przykro mi ale wszystkie drogi prowadzą do Ciebie. Znawcy i drugiego mostu już nie ma.