Witam
Na allegro prosze zerknac na uzytkownika sprzetkom
Ostatnio dostaje b duzo negatywow sprawy sa b swieze
link
http://allegro.pl/show_user.php?uid=1036140&type=fb_seller&feedback_type=fb_recvd_neg
np.
* ewelinatrn (16) ( Kupujący )
* Negatywny
* wto 06 mar 2012 19:57:07 CET
* 2039475672
* Pokaż
UWAGA !!!! Zakupiłam komputer 16 stycznia, zrobiłam przelew, kontakt ze sprzedającym prawie żaden, wystawiono sprzęt, którego kontrahent nie miał na stanie,do dnia dzisiejszego 6.03.2012 nie otrzymałam pieniędzy, sprawa na POLICJĘ i DO SĄDU!!!
a co on takiego napisal co nie jest prawda ?
przeciez ta Spolka idzie na dno
przychody im spadaja i spadna w 1 szym kwartale z racji nie obslugiwania sprzedazy poprzez allegro
ceneo wstrzymało wyświetlanie oferty 2 albo 3 marca, wiec juz minął tydzień
a co za tym idzie 1/4 miesiąca sprzedazowego. Poza wielkimi długami stracili kase pozysliwana do obrotu i z mojego doświadczenia biznesowego daje im małą szanse na podniesienie się bo w tej chwili znajdują się w kleszczach. Tracąc kase do obrotu, są juz dawno poza terminami płatności w dystrybucji a co za tym idzie pewnie dystrybucja też im wstrzymała albo zaraz wstrzyma sprzedaż.
Może zrobią kolejna emisje akcji i mało zorientowani inwestorzy zasponsoruja im kolejne pół roku egzystencji.
Po tym forum widzę że sporo osób ma nadmiar kasy do stracenia stąd inwestycje w takie firmy
Redo nie nagonka a rzeczowa analiza faktów z absurdalnym raportem na czele!!!
Nie wiem jak możesz mieć pozytywny punkt widzenia z taką ilością negatywnych sygnałów z firmy. Chcesz grać pod spekulację - ok, ale to już bardzo ryzykowne...
Dnia 2012-03-11 o godz. 09:49 ~cameleons napisał(a):
> Redo nie nagonka a rzeczowa analiza faktów z absurdalnym
> raportem na czele!!!
Nie wiem jak możesz mieć pozytywny
> punkt widzenia z taką ilością negatywnych sygnałów z firmy.
> Chcesz grać pod spekulację - ok, ale to już bardzo
> ryzykowne...
ja chce zeby spadlo!!!! mam kase zeby dokupic jeszcze 500 tys po 0,16 - dlaczego chce to kupic?za dlugo jestem na gpw zeby nie wiedziec ze nic nie dzieje sie przypadkowo
duzo akcji poszlo do ludzi w emisji serii E/F
najwiecej akcji ma prezio i nie wierze zeby on nie chcial podniesc kursu a ze ma rozne mozliwosci to pewnie z nich skorzysta
spolka idealna pod mocna spekule !!!!!ja o tym wiem i ci co tak na spadki naganiaja tez
ja wiem ze jest ryzyko ale i mozliwosc zarobku nieprzecietna.
w tym tygodniu znowu bede skubal po 0,16 a moze i taniej.
nie chce sie chwalic ale kase mam z
MDE,TAXUS FUND,DEPEND
tam tez bylo mnostwo krzykaczy na spadki a ja sobie po cichu spokojnie bralem
na MDEV zarobilem ponad 1000% zbieralem 3 miesiace po 0,11 groszy oddalem po 65-70 gr pozniej odebralem po 0,5 wszystko by po 1 znowu oddac na taxus srednia 0,18 zbieralem caly grudzien ale 100% wpadlo depend swieza sprawa 30% na plus
najmocniej zarobilem na mde super spoleczka!tutaj chce zebrac 900 tys do 1,2 mln akcji ze srednia 0,16 0,14 gr i spokojnie poczekac na historyczne maxy czyli 60-65 gr a moze nawet i na 1 pln.
nie wiem czy ktos obserwowal fix poranny w czwartek postawilem 1 milion na K po 0,12 pozniej przesunelem sie na 0,14 :):):):)
to gratulacje zes zapakowal ale chyba na onecie
bo w realu przewinelo sie b malo akcji
Poczytalem to forum i infa z Spolki i wynika ze I kw tez beda mieli rewelacyjny
Nawet na allegro nie sprzedawaja bo im tak dobrze idzie to chyba ten export do Niemiec przyćmiewa wszystko -)))
Nie rozumiem tylko jednego czemu tam prawie wszyscy z RN uciekaja -moze tez do tych Niemiec -))))
Dnia 2012-03-11 o godz. 15:20 ~zdziwiony napisał(a):
> to gratulacje zes zapakowal ale chyba na onecie
bo w realu
> przewinelo sie b malo akcji
Poczytalem to forum i infa z
> Spolki i wynika ze I kw tez beda mieli rewelacyjny
Nawet
> na allegro nie sprzedawaja bo im tak dobrze idzie to chyba
> ten export do Niemiec przyćmiewa wszystko -)))
Nie
> rozumiem tylko jednego czemu tam prawie wszyscy z RN
> uciekaja -moze tez do tych Niemiec -))))
bluznisz chlopcze sa na tym forum tacy ktorzy wiedza jaka kasa gram i mniej wiecej czym sie zajmuje.
jak bedzie trzeba to sam tu zrobie 50 gr.
dobrze zauwazyles ze przewinelo sie malo akcji,jak obserwujesz kurs to widziales zapewne ze na 0,19 gr we wtroek byl ukryciak? i tak 230 tys mi wpadlo pozniej po 0,17 0,18 i 0,16 w piatek bralem
jutro jak bedzie te 50 tys po 0,17 tez wezme .
a ty sie przygladaj i sie zastanawiaj a ja w kwietniu na poczatku odbieram nowiutka ACURE TL ktora w zeszlym tygodniu kupilem w salonie acury w chicago 35 500 $
calkowity zysk z jednego scierwa o ktorym nie chce glosno pisac.
Na zadnym z nich nie jest prowadzona sprzedaż conajmniej od 3 marca
Mamy juz 14 tego marca
Przychody z allegro samam firma oceniala jako do 40% jej ogolnych obrotow wiec w m-cu marcu "traci" duzy kanal sprzedazy
Dodatkowo beda musieli oddac pieniadze tym ktorzy nie otrzymali zamowionego towaru a wyslali za niego pieniadze
raczej tak - w kazdym razie ostatnie komentarze na allegro to sugeruja :
#
* sp2hbe (180) ( Kupujący )
* Negatywny
* pon 26 mar 2012 22:30:29 CEST
* 2121682371
* Pokaż
Od czterech tygodni czekam na laptopa, który, owszem, był na aukcji a nie ma go na magazynie. Sprzedawca nie ma sprzętu, który ma zamiar sprzedać. Pieniędzy nie oddaje. Składam wniosek do sądu. Uwaga złodziej internetowy !!!!
#
* GeoSnajper (109) ( Kupujący )
* Negatywny
* pon 26 mar 2012 11:48:11 CEST
* 2123843286
* Pokaż
Zwykli złodzieje! Sprzedają towar, którego nie posiadają na stanie. Brak kontaktu i bez szans na zwrot pieniędzy. Sprawę zgłaszam do allegro i na policję. Zdecydowanie nie polecam u nich jakiegokolwiek zakupu.
LICZYŁEM ŻE ODBIORE KASE ZA SPRZEDANY TOWAR W SPRZECIE KOMPUTEROWYM ALBO W REGAŁACH MAGAZYNOWYCH KTÓRE STOJĄ PUSTE ALE KOMORNIK ZABRONIŁ GDYŻ IDĄ NA LICYTACJE A AUDI A6 JAKIM JEŹDZI PAN PREZES JEST ZAREJESTROWANE NA INNĄ OSOBE PODOBNIE JAK NOWY DOM W STASZOWIE.