Zrealizowanie umowy o udzieleniu odpłatnej licencji na programy komputerowe
Zarząd Langloo.com S.A. informuje o zrealizowaniu umowy dot. udzielania odpłatnej licencji na programy komputerowe CorelDRAW Szybki start i CorelDRAW Praktyczne projekty. Umowa była zawarta z PRESSPUBLICA Sp. z o.o. Wykonanie umowy jest konsekwentną realizacją strategii Emitenta w zakresie oferowania samodzielnych aplikacji lub programów działających bez konieczności połączenia z Internetem (w trybie offline), oferowanych na płytach CD.
Dnia 2012-03-09 o godz. 09:55 ~asw napisał(a):
> Zrealizowanie umowy o udzieleniu odpłatnej licencji na
> programy komputerowe
Zarząd Langloo.com S.A. informuje o
> zrealizowaniu umowy dot. udzielania odpłatnej licencji na
> programy komputerowe CorelDRAW Szybki start i CorelDRAW
> Praktyczne projekty. Umowa była zawarta z PRESSPUBLICA Sp.
> z o.o. Wykonanie umowy jest konsekwentną realizacją
> strategii Emitenta w zakresie oferowania samodzielnych
> aplikacji lub programów działających bez konieczności
> połączenia z Internetem (w trybie offline), oferowanych na
> płytach CD.
Spokojnie. Niedługo przyjdzie czas na langloo. Pisałem, że będzie info. Akcji mało sprzedający po 0,09 odkupią dużo wyżej. Cierpliwości. Myślę, że I i II kwartał znów będą bardzo dobre.
Papier jest skubany bardzo delikatnie a patrząc na arkusz zleceń to do 0,25 jeszcze mają trochę do zebrania jak myślicie warto zaryzykować i cierpliwie czekać bo podejrzanie to wygląda
Ciekawe czy więcej osób dostrzega ten papier widząc taką egoistyczną ciszę mam wrażenie że coś tu jest na rzeczy zobaczymy czy miałem rację. Ustawka na 0,09 może przyniesie mi sukces ryzykuję, mam czas. Za około miesiąc powrócę na forum i przedstawię Wam mój sukces lub niesmaczną gorycz.Jak to mówią? Dla odważnych świat należy. Życzę wszystkim trafnych inwestycji.Powodzenia.