Na fali negatywnych informacji kurs spółki w szybkim tempie zniżkował do dolnego ograniczenia średnioterminowego kanału spadkowego. Wczorajsza sesja przyniosła zwrot, a tym samym –
w przypadku dalszej kontynuacji ruchu – wybicie jako fałszywe z kanału. Poziom nowych, historycznych minimów na wysokości 6,83 PLN będzie kluczowym wsparciem i testem dla waloru. Jeżeli fala podażowa zostanie powstrzymana można się spodziewać się dalszych prób odbicia. W tym scenariuszu, testem dla strony popytowej będzie zakres spadkowej luki z 2/5.03 (7,90 – 8,40 PLN).
Dnia 2012-03-09 o godz. 10:41 ~fanfara napisał(a):
> Dnia 2012-03-09 o godz. 09:36 ~ANTY GTC napisał(a):
> > GTC w dalszym ciągu jest liderem w spadkach i
> jedna z
>> najgorszych spółek na GPW
>so.....
>kto ma
> akcje ten berek heh
koledzy fanfara i ANTY GTC napiszcie do ilu spadnie ..................proszę..............
bo chcialbym sprzedac po jak najnizszej cenie zeby jak najwiecej stracic.
:-))))))))))))))))))
tluku jeden z drugim jak ta spolka jest taka zla to po co jestes na tym forum ??
dbacie o moje pieniadze ??? nie dziekuje , sam o nie lepiej zadbam...............
wypad tumany
OJ fanfara ty kundlu zawszony. Jak sa spadki to jestes pierwszy do naganiania "jaki to ja madry, a nie mowilem? przewidzialem to!" a jak sa wzrosty tak jak wczoraj i przedwczoraj to ogon podwiniety i nie ma cie na forum. Jestes ZALOSNY. Zmien sobie chociaz nicka, zeby cie ludzie nie rozpoznawali bo to wstyd byc toba.
Dnia 2012-03-09 o godz. 10:58 ~Ech napisał(a):
> OJ fanfara ty kundlu zawszony. Jak sa spadki to jestes
> pierwszy do naganiania "jaki to ja madry, a nie
> mowilem? przewidzialem to!" a jak sa wzrosty tak
> jak wczoraj i przedwczoraj to ogon podwiniety i nie ma cie
> na forum. Jestes ZALOSNY. Zmien sobie chociaz nicka, zeby
> cie ludzie nie rozpoznawali bo to wstyd byc toba.
chłopaczku pomyliłeś chyba adres....
swoje zdanie na temat spółki wyraziłem raz po wynikach..i czy teraz bedą spadki czy wzrosty "mi to lotto" heh
ostatnie zdanie jest nie logiczne....zastanów się co napisałeś