Jak mówi, że teraz przebije 1zł, to mówię Wam, zaczyna robić zjazd - i faktycznie zrobi, pewnie w te okolice 14gr. Potem przywoła odpowiedni post, że przecież pisał etc...
Robi Wam wodę z mózgu. Nie sugerujcie się jego medianami i innymi psychologicznymi bredniami.
Nadal myślę - niektórzy może pamiętają moją analizę - że AER będzie po 5zł, ale jednak analizując wczorajszą i dzisiejszą sesję dochodzę do wniosku, że będzie spadek, a JzG raczej wychodzi!!!
Możecie przeczekać, nie sprzedając akcji, ale odradzam kupno w tym momencie. Niech Jacek nam podciągnie kurs (też życzyłbym sobie 5zł już jutro)
------------------------------
A swoją drogą rekomenduję NOV, będzie odpał pod skup
Jeszcze raz powtarzam - nie słuchajcie go. Akcje warto mieć, będzie spółka po 5zł tak jak mówiłem, ale nie słuchajcie go, nie kupujcie, ani nie sprzedawajcie pod jego dyktando.
Tu nie chodzi o słuchanie, nie słuchanie. Tu chodzi o informacje, że więcej wiemy od Pana Jacka niż z oficjalnych źródeł. Skądś wie i informuje, a to przyznaj sam, że jest duży plus.
No a tamten raport jest świeży, datowany na 1 marca
Powiem Ci, że ja od dawna mam swoją teorię na to co się tu dzieje. Jeśli nawet tak nie jest to mam niezły patent na giełdę:) Co do dalszego uwalenia to nie byłbym taki pewien. Jednak klimat na spółce się poprawił, pojawiły się już realne pieniądze przewyższające kilkukrotnie obecna wycenę. Niektórzy dalej myślą, że kasa na samolot się rozpłynęła w powietrzu. A sprawę przecież badała giełda i wątpię, żeby zadowolili się takimi wyjaśnieniami jak my tu zobaczyliśmy:) Musieli zobaczyć konkretne dokumenty.
Nie obrażaj. Kiedy napisałem, że sprzedałem? Mało tego, pisałem kilkukrotnie, że akcji nie oddam poniżej 5zł i tego się trzymam. Dla mnie jest to inwestycja długoterminowa, a ostrzegam ino DT i krótkoterminowych, że może być dziś/jutro niezła zwała.
jak chcesz to słuchaj, jak chcesz to nie słuchaj - prawda taka, ze aer jest na fali wznoszacej i gorka tu bedzie czy ci sie to podoba czy nie ! :-) wiec aby nie bylo niepotrzebnych zgrzytow siorbnij dzis troche kwitow i tyle w temacie
sam tez sie trzymam :-)
nie ma co gdybac tylke trza cierpliwie czekac - ciekawe jak dzis rozegraja prze raportem jutrzejszym ? poki co obrocik jakis chca wygenerowac...